att jobba blues

ByMoncler Jackor

att jobba blues

att jobba blues

‘Det finns antagligen mer än en bra anledning till detta’, berättade Angelos Halaris, professor i psykiatri och beteendemessig neurovetenskap vid Loyola University i Illinois till CNN.

‘Det är mer än troligt under julens och nyårens 10 till 14 dagar med jul och nyår. Vi tenderar att gå överbord även i bästa bemärkelse övermålning, överdriven och inte sova nog så att alla sätter scenen för posten krascha.’

‘Vi ser det här i studien efter studien. Människor tenderar att ha stora förhoppningar att komma till jul tänkande tid med deras familj kommer att vara som Waltons eller tänkande Santa kommer att ge oss allt vi vill, men det fungerar aldrig helt så, även om det var en riktigt bra semester, säger Dr. Randy Hillard, professor i psykiatri vid Michigan State University.

‘Det kan också göra att du känner dig ledsen också. Vi ser detta varje år med mycket fler samtal till krislinjen, ett högre antal dödsfall och det finns även studier som visar bokstäverna till Kära Abby låter mycket mer deprimerad efter semestern .’

Vinter lägger till denna perfekta stormen av dysterhet. Det blir fortfarande mörkt tidigt. Mycket av världen är kallt. Det är vått. Säsongssänkande störning kan vara särskilt akut om du haft en solig strandferie.

Så vad kan du göra för att få tillbaka den semestern, även om du är på kontoret? Försök att inte stanna på jobbet, tänk positiva tankar och veta att de flesta människor är i samma båt.

About the author

Moncler Jackor administrator