Att resa med en trasig krageben

ByMoncler Jackor

Att resa med en trasig krageben

Att resa med en trasig krageben

Om din pappa känner sig obehaglig att resa, skulle han vara rättfärdigad att avbryta semestern på medicinska grunder. och för att någon reseförsäkring kräver några pappersarbete för sin läkare behöver det också en del diskussioner.

Materialen på denna webbplats är inte på något sätt avsedda att ersätta professionell vård, rådgivning, diagnos eller behandling av en läkare. Webbplatsen har inga svar på alla problem. Svar på specifika problem kanske inte gäller för alla. Om du märker medicinska symtom eller känner dig sjuk, bör du kontakta din läkare för ytterligare information, se våra användarvillkor.

NetDoctor är en publikation av Hearst Magazines UK som är handelsnamn för The National Magazine Company Ltd, 72 Broadwick Street, London, W1F 9EP. Registrerad i England 112955. NetDoctor, en del av Hearst UK Wellbeing Network.

About the author

Moncler Jackor administrator