att scorer sent tills Zach LaVine återvänder

ByMoncler Jackor

att scorer sent tills Zach LaVine återvänder

att scorer sent tills Zach LaVine återvänder

När Zach LaVine återvänder från sin vänstra ACL-skada, kommer tjurarna att veta vem de går till scorer är i slutet av nära spel.

Fram till dess måste den rollen fyllas av utskottet. Och sova inte på Justin Holiday.

‘Jag har varit i sådana situationer tidigare,’ sade Holiday. ‘Så det finns inte något tryck i den situationen. Vi är alla basketbollsspelare. Vi lever för tider som där vi går fram och tillbaka för att försöka få den öppna handen. Förhoppningsvis kan jag göra det genom hela året. ‘

Holiday tyst hade en solid säsong i de rubble som skapades förra säsongen s Knicks. Skyddsskyddet var i genomsnitt 7,7 poäng på bara 20 minuter och uppträdde i alla 82 matcher för första gången.

‘Den säsongen var stor för mig,’ sade Holiday. ‘Jag spelade också ibland när saker blev svåra på domstolen och jag skjuter inte bra. Det är inte mycket jag verkligen inte kan göra nu. Förhoppningsvis kan jag ta ett steg framåt i år. ‘

Coach Fred Hoiberg kallade Holiday ‘en av våra bättre shooters’ som bäst kommer från skärmarna.

‘Jag tror inte att han är den typ av kille du kastar bollen på och har en isolationssituation,’ sa Hoiberg. ‘Han är mer en rörelse kille och en mycket bra cutter. Och han kan få paus och springa.

‘Han spelar med stort förtroende och har haft lika bra läger som någon i vårt lag.’

Övning gör perfekt: Hoiberg, som ännu inte ska ge spelarna en ledig dag i lägret, höll även den sällsynta morgonskytten efter ett spel natten före. Torsdag kan vara en ledig dag, åtminstone för veteraner.

Men med unga, hungriga spelare och en brist på stjärnor som har tjänat mer tid, har Hoiberg använt läger för att försöka skapa en arbetskultur med ansvarighet.

‘Killar köper in,’ sa Hoiberg.

LaVine, som kommer från vänster ACL-tår, slutade tredje bakom Thunder’s Russell Westbrook och Cavaliers ‘LeBron James i röstning för de flesta atletiska spelare. LaVine landade också i de ‘andra som mottog röster’ för spelare som mest sannolikt skulle ha en breakout-säsong.

About the author

Moncler Jackor administrator