Att skicka semester jubla till trupperna

ByMoncler Jackor

Att skicka semester jubla till trupperna

Att skicka semester jubla till trupperna

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Solon Springs fjärde graders packade 26 lådor fulla av cheer Friday för 15 aktiva militära medlemmar som en del av deras årliga Boxes for Our Troops-projekt. Mottagarna inkluderar barn, brorson, vänner och tidigare studenter av medlemmar i samhället. Tre av de 15 tjänar utomlands.

‘Min son är i USA Marine Corps. Jag har två brorson i Marine Corps,’ säger lärare Donna Smith i fjärde kvartalet. ‘Vi började det året jag visste bara att han inte skulle vara hemma för jul och mina brorson skulle inte vara hemma. Och jag tänkte om de inte skulle vara hemma, hur många andra militärpersoner skulle inte gå att vara hemma, för att försöka skicka något till dem för att ge dem lite kärlek hemifrån. ‘

Antalet lådor har ökat varje år, liksom antalet aktiva militärpersonal som tar emot semesterjubileum från eleverna.

‘Som jag alltid säger, gör vår lilla skola mäktiga stora saker’, sa Smith. ‘Bara för att du är en liten skola betyder inte att du inte kan göra stor skillnad i världen runt oss.’

Gemenskapsledamöter har lämnat namn och adresser samt varor och pengar för porto.

‘Jag tackar bara dem för deras stöd,’ sa Smith.

Verksamheten gjorde en personlig inverkan på några fjärde graders.

Josey Botners far bevakade nukleära missiler i flygvapnet. Hon sa att hon tårar upp under det årliga veteransdagsprogrammet på skolan.

‘Jag är verkligen stolt över min pappa,’ sa Botner.

Emmett Patels far tjänstgjorde i armén under Irak-kriget.

‘Jag känner mig väldigt som jag vet hur det känns som trupperna, för min pappa berättar om armén när han var i tjänsten’, sa Patel.

Brody Carlsons vän, Nicholas Hinnenkamp, ​​är för närvarande i startläger. Han är slated för att få ett av paketen.

‘Det känns bra att göra något för någon annan som har hållit oss fri och allt annat för vårt land’, sa Carlson.

Han stenciled en struts, anka och andra djur på sitt kort för Hinnenkamp. De två delar en kärlek till critters, inklusive djur ankor.

‘Jag vill bara säga att när han går igenom tuffa tider, kommer jag alltid att vara där med honom,’ sa Carlson.

About the author

Moncler Jackor administrator