att sluta fotboll

ByMoncler Jackor

att sluta fotboll

att sluta fotboll

Sam Allardyce har lovat att återvända till fotbollsförvaltningen när stoftet har avgjort över sin avgångsEnglands manager.

Allardyce lämnade sin roll som chef på tisdagskvällen efter en undercover tidning sting av Daily Telegraph.

Efter att ha inledningsvis erkänt sin besvikelse på att förlora 3millionens årliga roll som ansvarig för den nationella sidan har Allardyce nu pratat medSky Sports News för att ge sin version av händelserna som ledde till hur han blev fast i staven.

‘Självklart måste jag göra det innan jag går. I reflektion var det en dum sak att göra, sa Allardyce.

‘Jag försökte hjälpa någon ut som jag visste i 30 år och tyvärr var det ett fel i dom på min vägnar.

‘Entrapment har vunnit på denna anledning och jag måste acceptera det.

‘Avtalet gjordes mycket vänligt, jag ber om ursäkt till FA och alla berörda för den olyckliga situationen som jag satte mig in.

‘Jag har konfidentiellt överenskommelse pojkar, jag kan inte svara på några fler frågor just nu, jag går på semester för att reflektera.

‘Jag skulle vilja önska Gareth [Southgate] och alla andra Englandens pojkar det allra bästa. Han känner att han har gjort ett stort misstag.’ I själva verket har det varit en stor missbedömning ‘.

‘Hans förklaring till detta handlar helt enkelt om en man som heter Scott McGarvey, en av de agenter som satt upp mötet.’ Sam Allardyce säger att han först och främst gick till det här mötet eftersom Scott McGarvey är en person som han har känt för 20 till 30 år.

‘Han säger att han gick för att han visste att Scott McGarvey var desperat att få ett jobb från dessa människor, som visade sig vara undercover reportrar. De erbjöd honom ett jobb med en lön på cirka 260 000 per år och en företagsbil.

‘Sam Allardyce säger det var därför han gick till mötet och inte för att han var girig eller ville tjäna mer pengar. Han säger att han försökte göra en vän till en tjänst.’

Allardyce, som räknas med Sunderland, West Ham, Blackburn, Newcastle och Bolton bland hans ledningsroll, har sagt Sky Sports News HQ att han aldrig kommer att sluta fotboll och tror att han kommer tillbaka till ledningen.

Solhekol fortsatte: ‘När det gäller hans framtid är min förståelse att han inte kommer att sluta fotboll och tror att det inte kommer att bli hans senaste jobb i fotboll.

säger fotboll är i hans ådror och är inte en quitter.

Southgate ansvarig

England har vänt sig till Gareth Southgate för att övervaka nästa fyra matcher i omedelbar efterdyning av Allardyces avgång.

England Under 21-chefen, som känner till många av spelarna, kommer att ta hand om följande spel innan ett tillkännagivande görs över en långsiktig efterträdare.

About the author

Moncler Jackor administrator