att stänga minst 40 butiker år 2018

ByMoncler Jackor

att stänga minst 40 butiker år 2018

att stänga minst 40 butiker år 2018

HomenewsHeadlinesBygones för 15 mars 2018Text av regeringens Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds View High girlsWoman dömd till 180 dagar i fängelse i YouTube stunt som dödade pojkvänDayton ser tillbaka, framåt i hans sista State of State talesportHeadlinesPrep playoff schedulePrep flickor basket: Grand Rapids går förbi Heliga AngelsCollege kvinnor basket: Gustafson, Lindstrom är Wisconsin nordliga stjärnorCollege män hockey: Bulldogs målvakt tränare Nicklin är mannen med den magiska touchHockey framtiden ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotafeaturesHeadlinesBrew Med ett besättning: Kvinnor spenderar dag att lära sig om hantverksölindustrinDave Hoops-kolonn: Blandning av öl kan vara konstnärlig och teknisk, eller smakfullt och roligtKonsert recension: Styx, REO Speedwagon, Don Felder drar av retro utan att vara reliker. Traditionellt överklagande: vid 100, tolv heliga Apostlarnas grekisk-ortodoxa kyrka är lika ortodox som någonsin, men inte som Grekiska Beverly Godfrey kolumn: Fortfarande i min komfort zoneoutdoorsHeadlinesMinnesota man och hustru Pat och Nicole Reeve driva framgång i utomhus TVMN DNR Weekly Report Wisconsin meddelar först hanterade älg huntBeargrease mästare Ryan Redington faller ur IditarodSnowmobiles, walleyes och fisk av en livstid på Lake of the WoodscommunityHeadlinesFaces för den 11 mars 2018Pets av veckan för den 13 mars 2018Grandma Brag BookMentor DuluthYour SportsWith försäljningen fortsätter att minska och förluster montering, återförsäljare Bon Ton Stores Inc. Genom de tre första kvartalen 2017, Bon Ton förlorade $ 135.400.000, och det är att projicera en förlust för detta år totalt sett. Alla de platser som kunde stänga är uthyrda utrymme. ‘Vi’ jobbar med våra hyresvärdar med målet att föra våra beläggning kostar mer i linje med försäljning och butiks prestanda ‘säger Tracy.’ Dessa förhandlingar pågår fortfarande. Jag har inte alla svar just nu. Företaget sa inte vilka butiker den planerar att stänga.

Fram till den här tiden har Bon Ton motstått massutläggningen av platser. Tidigare i år sade Bon Ton att den planerade att stänga endast fyra till sex butiker år 2017.

Men företaget har förlorat pengar för de senaste sex åren och rapporterade torsdagen förlorade det 44,9 miljoner dollar under det tredje kvartalet i fjol då försäljningen sjönk med 7,6 procent. Under de tre första kvartalen i 2017 förlorade Bon Ton 135,4 miljoner dollar, och det förutspår en förlust för det här året totalt sett.

I ett konferenssamtal med Wall Street analytiker torsdagen betonade ny VD William Tracy att de planerade butiks avslutningar är en del av en övergripande initiativ för att vitalisera företaget på lång sikt.

‘Vi har tagit en kritisk titt på vår verksamhet och utföra en omfattande turnaround plan som är inriktad på att rationalisera vår butik portfölj, förbättra vår marknadsföring, omni kanal tillväxt, marknadsföring, kostnadsreduktion och riktade investeringar’, säger Tracy.

Bon Ton är en ankarehyresgäst i många stora köpcentra över Minnesota och Wisconsin, med Younkers-butiker i Duluth och Superior and Herberger s butik i Virginia. Liksom många återförsäljare, har Bon Ton, som har dubbla huvudkontor i Milwaukee och York, Pa. , har kämpat med konkurrens från online-handlare och minskat besök på köpcentra av konsumenter.

‘Vi’ är inte de första killarna att göra det här, säger Tracy.

När han pratade med analytiker sa Tracy att företagets rådgivare har utfört en detaljerad analys av Bon Ton-butikerna och beslutet om stängning kommer att baseras på placeringarnas prestanda och lönsamhet. Samtliga platser som kan stängas är i hyrdat utrymme.

‘Vi’ jobbar med våra hyresvärdar med målet att öka våra beläggningskostnader mer i linje med försäljningen och butikens prestanda, säger Tracy. ‘Dessa förhandlingar är fortfarande pågående. I don ‘t har alla svar just nu. Vi är inte ger en lista över stängnings platser eller detaljerna vid denna tid, men vi förväntar oss att stänga minst 40 butiker under det kommande året 2018.’

About the author

Moncler Jackor administrator