Att ta bort klistermärken är enkelt

ByMoncler Jackor

Att ta bort klistermärken är enkelt

Att ta bort klistermärken är enkelt

Inledning: Klistermärke Ta bort 101 Ta bort klistermärken är enkelt! Får du en bildekal, fönsterklistermärke eller klistermärke som finns kvar från trimavlägsningen du vill bli av med? Kanske den begagnade bil du köpte hade en till många bildekaler på den, och du vill ta bort dem. Jo, det är enklare än du tror, ​​och den här guiden visar dig flera sätt att ta bort dina klistermärken. Sätt du kan göra: Steg 1: Värme (kostnadseffektivt) Det billigaste sättet (gratis!) Använder en värmepistol (rekommenderas inte, kan göra färgbubbla eller smälta) eller hårtork (rekommenderas). Din mamma är skyldig att ha en i badrummet. Det är lätt att använda, men tidskrävande. Steg 1 Värm upp klistermärkena i ca 10 sekunder (om det är en lång klistermärke, gör den i sektioner). Klistermärket ska vara mjukt nu, och du kan skala det rätt av! Vissa områden kan vara hårdare, men det är vad dina naglar för. Steg 2 Du kanske har lite klistermärke Klister kvar på fönstret eller bilkroppen. Du kan prova värma upp det och torka av det med en ren trasa. Du kan också prova lite renare och fuktiga det och se om det tar bort överbliven klistermärke Adhesive. Spray på, vänta 5 sekunder och skalla av klistermärkena. Det är enklare och snabbare än hårtorken, men om du inte redan har en burk, måste du gå ut och köpa en. Steg 1 Spraya klistermärkeborttagaren på klistermärkena, försök att inte låta det springa för mycket. Vänta några Steg 2 Om det finns lite lim kvar efter att du har tagit bort klistermärkena (händer på fönster), spray klistermärkena och torka av det med en ren trasa medan den fortfarande är våt. Det ska komma Varning: Dessa saker förstör plast, men det fixar sig om några månader. Steg 1 Ta bort trimmen. Jag använde en skruvmejsel, men riskerar att skrapa färgen (Idid en gång, fixat den med lite Dulicolor Quick Fix It Black Paint, min lastbil har så många repor som det inte spelar någon roll) men jag rekommenderar inte det här. Ihear Some Goo Gone och fiske linje kan göra tricket. Använd sedan tummen och gnid tejpen från bilen. Det är ganska enkelt, men tidskrävande och du kan skada tummen. Steg 3 Var noga med att rengöra bilen bra efter det!

Jag rekommenderar inte att du använder en hårtork i steg 2 eftersom Iburned min tumme försöker det en dag.

Lycka till! Ididn ta bort Relient K, jag gjorde det så att ingen skulle se mig använda en hårtork i bilen, haha. Och checvy, jag får nya, den andra sidan föll några brev bort så Jag förväntar mig några nya.

caledonian 7 år sedanReply

Jag lägger till mina egna tips för att komplettera. För klistermärken på glas, skrapa dem bara av med ett rakblad. Vanligtvis finns det i hårdvaruavdelningarna i dept- och dollarbutikerna. En liten WD 40 och en trasa tar hand om eventuella rester kvar bakom men vanligtvis finns det inte mycket. På karosseriet fungerar en heatgun bra, men du kan inte vara dum med den, låt inte ytan bli för varm. Så kom inte för nära, och arbeta långsamt från ena änden, lite åt gången, så att den avlägsnas när den lossnar. Autobody limborttagare är bäst för rester, men igen fungerar WD 40, behöver bara rengöras med tvål och vatten så snart som möjligt. Bara från personlig erfarenhet och från när jag arbetade på en kroppshop.

About the author

Moncler Jackor administrator