Militärfamiljen tar ett julkortskort trots att de är mil från varandra

ByMoncler Jackor

Militärfamiljen tar ett julkortskort trots att de är mil från varandra

Militärfamiljen tar ett julkortskort trots att de är mil från varandra

‘Vi försöker att inkludera honom i våra vardagsliv så mycket som möjligt att han eller hon med sin pappa kudde eller hans inspelning av honom läste en bok innan han lämnade så att hon kunde höra sin röst varje natt. Vi gör det bästa vi kan med den livsstil som vi har valt att leva. Och gör det bästa av det, säger Andrea Smith.

Så det är med den attityden och den motståndskraft som Andrea och Andrew närmade sig årets julkort.

‘Hon ville ha ett julkort och hon ville ha ett sätt att inkludera Andrew i det. Andrea hade den ursprungliga idén att ta bilden på Target eftersom det är hennes dotter Charlottes favoritbutik’, säger fotografen Leslie Owen.

Ja, mål.

‘Jag har ingen aning om att hon älskar Target så mycket, men hon är besatt. En som hon ser, hon vill gå in. Varje gång vi kör förbi frågar hon,’ Mamma, kan vi gå in? ‘Så det är snällt av det roliga, och det är verkligen varför vi valde Target. Eftersom det gjorde det lättare och Andrew var som, ‘Ja det är definitivt hennes favoritaffär’, säger Andrea.

Men att plocka platsen var den lätta delen. Andrea och Leslie ville inte bara sätta två bilder ihop sida vid sida, de ville få det att se ut som om han faktiskt var just nu.

Så det innebar att Andrew och Andrea skulle samordna över tidszoner och uppdrag, men det unga paret gjorde det till jobbet.

Stateside, Andrea fick först Charlotte’s outfit.

‘Och hon var speciellt tvungen att ha på sig de röda skorna, jag var tvungen att köpa de röda skorna. Så morgonen blev vi redo säger hon’ OK mamma, jag får bära mina röda skor, eller hur? ‘Och’ Jag sa ja, Charlotte du får bära dina röda skor. ”

När de anlände till Target, med Charlotte i hennes röda skor och deras långa fotograf Leslie Owen gjorde Andrea sitt bästa för att förklara konceptet för fotot till Charlotte.

‘Jag sa’ Charlotte, jag kommer att hålla dig på toppen av den här vagnen och du kommer att låtsas som om du tar tag i leksaker. ‘ Och hon säger, ‘Nåväl får jag behålla dem?’ Så ja, jag köpte henne en leksak, ‘säger Andrea medan han skrattar.

När det gäller Andrew rekryterade han ett par av sina kompisar för att ta otaliga bilder av honom, hoppas man skulle arbeta för kortet.

‘Han skulle skicka några till mig och fråga om de var okej. Och uppenbarligen är kommunikationen annorlunda eftersom det är en helt annan tidszon så när jag skulle se dem skulle han sova.’

Då när Andrea skulle svara via e-post skulle han skicka lite mer.

‘Han var verkligen en bra sport, genom det här hela har han varit så stödjande. Vi är totalt hans tjejer. Det är vad han säger hela tiden ‘Jag’ gör någonting för mina tjejer. ‘ Han är mycket inblandad, även om han är miles och miles away. ‘

Leslie hamnade med att använda en av de första skotten som Andrew skickade och slog Gå Ner I Vikt Snabbt Piller samman bilderna på ett sätt som ser ut som att Andrew håller på att fånga Charlotte sin sida av världen.

‘När [Andrea] först såg det, bröt hon i tårar för att hon sa att det var första gången hon hade sett sin familj i taget,’ sa Leslie.

Charlotte kunde inte tro det heller.

‘När bilden var klar var hon i vördnad. Och hon sa,’ Mamma det är du, och det är Charlotte, och det är pappa! ‘ Hon var så tacksam att vi var alla tillsammans på bilden, det var väldigt sött. ‘

‘Det kom vackert ut. Jag är så tacksam att han kunde hjälpa oss och att hans killar också kunde hjälpa oss, för att vi inte skulle ha kunnat få fotot utan dem.’

Det var många som deltar i att föra denna vision till liv. Men i varje dag liv av en militär fru, med en en stad av anhängare att räkna på gör hela skillnaden.

‘Jag kan inte ens berätta hur mycket de betyder för mig. Jag säger alltid att det tar en by och du måste skapa din egen stam. Mitt stödsystem kommer alltid att vara min mamma och min syster, de är mina bästa vänner. Men jag har alltid mina militära vänner och civila vänner som jag kan lita på när jag behöver det extra stödet. Även om de ‘säger sig borta, oavsett var de är, är de fortfarande kvar för mig, oavsett tid, oavsett dag’, säger Andrea.

Andrea och Charlotte kanske inte tjänstgör utomlands, men de tjänar detta land. Charlotte är en av 1,2 miljoner barn med föräldrar på aktiv tjänst. Hennes liv kommer sannolikt att bestå av många platser, nya skolor och dagar där hennes pappa saknas. Den emotionella vägtullen är bara ett av de offer som militära familjer tvingas bära, men enligt Andrea är en av de bästa saker militära familjer kan göra för att komma ihåg att de inte är ensamma.

‘Jag skulle säga definitivt värna om de ögonblick du har med dem och vet att om du inte är med den älskade som du vill vara hemma nu eller de’ är inte här med dig, vet du att Går Man Ner I Vikt det finns många familjer som går igenom Samma sak med dig och du är inte ensam.

‘Jag vill bara sprida lite semester jubel till dem som går igenom samma semesterläge som oss, jag vet att det är svårt och jag är där med dig är det grovt, men Går Man Ner I Vikt alla kan vara där för varandra trots att den där.’

Tja, det verkar som om Smiths, Leslie Owen och Andrews marina kompisar uppnådde det målet. Sedan den publicerades på Facebook den 8 december har fotot delats över 400 gånger, inspirerande militära familjer nära och långt.

About the author

Moncler Jackor administrator