Miljö och klimatförändring Kanada

ByMoncler Jackor

Miljö och klimatförändring Kanada

Miljö och klimatförändring Kanada

Den här sidan har arkiverats på webben

Information som identifieras som arkiverad tillhandahålls för referens, forskning eller rekordhantering. Det är inte föremål för Canadas webbstandarder och har inte ändrats eller uppdaterats Viktminskning Tabletter sedan det arkiverades. FRAMTIDIGA ONTARIO VÄDERRESERVERINGAR KOMMER ENDAST ATT TILLGÄNGLAS AV E-POST ELLER FAX.

Om du nu mottar översynen via e-post eller fax, kommer det inte att ändras.

I år kom sommaren tidigt med temperaturvredet inställt på ‘High Heat’!

Under hela provinsen var genomsnittliga temperaturer högre än de normala värdena med så mycket som 4,3 grader Celsius. De största variationerna observerades i Fjärran North, norr om Superior, nordöstra och östra Ontario sektioner. För de flesta platser var det den varmaste juni sedan 2005, särskilt i Geraldton, norr om Lake Superior, som satte en genomsnittlig temperaturrekord.

Även om det inte var någon överraskning att ha dagar med temperaturer över 30 grader i södra Ontario, ökade juni i juni exponentiellt. Till exempel såg Windsor nio dagar med maximala temperaturer över 30 grader; Normalt skulle förväntan vara fyra till fem sådana dagar för den platsen. Sarnia hade nio sådana dagar, jämfört med tre eller fyra dagar i en typisk juni. London (7 mot 2), Kitchener Waterloo (6 mot 1 eller 2), Hamilton (7 mot 2), Toronto (6 mot 2) och Ottawa (5 mot 2 eller 3) såg också signifikanta ökningar. Samma trend observerades i Petawawa, Muskoka och delar av norra Går Man Ner I Vikt Ontario, som Earlton, Moosonee, Timmins och Kapuskasing.

Humidex-rådgivning utfärdades för två värmeepisoder. Den första var för sydvästra Ontario, för ett område som sträcker sig från Windsor till Barrie Orillia Midland, för en händelse som börjar 19 juni och varar fram till 21 juni. Temperaturen steg till lågt till mitten av trettiotalet och med de höga fuktighetsnivåerna kombinerade för att producera humidx värden på 40 eller högre. Området som drabbades av de heta, fuktiga och tuffa förhållandena utvidgades till hela södra Ontario och huvudstadsregionen den 20 juni. En rad enkeldags temperaturrekord bröts 20 juni och 21 juni innan värme och fuktighet minskade i juni 22 med passage av en kall framsida. stater flyttade till extrema sydvästra Ontario. Humidex-värdena nådde 45 i Windsor-området och beräknades nå 40 41 i områdena London och Sarnia. Den 29 juni sänktes värdena något, och nåde bara varningskriterierna för 40 nära Windsor, medan de glider till mitten av över trettiotalet i London och Sarnia. För den långa helghelgen var eftermiddagstemperaturen i mitten till över tredubbetalet.

När det gäller nederbörd, började månaden i södra Ontario på en regnig sedel. Betydande nederbörd i samband med ett stort Gå Ner I Vikt På En Vecka lågtrycksområde förflyttades norrut över de stora sjöarna. Många platser började få regna över natten den 1 juni och 2 juni, med flera timmar av kraftigt regn under eftermiddagen den 2 juni och till kvällen. Detta var ofta förknippat med gusty vindar. Några platser fick hälften av sina månadsfall från denna händelse.

Svårt väderSouthwestern och nordvästra Ontario dominerade rapporterna om allvarligt väder under juni månad. Åskväder som orsakade betydande regnfall inträffade i Kenora och Sioux Lookout den 10 juni. Två huvudband av åskväderaktivitet slog Kenora, en på morgonen och en på eftermiddagen, vilket resulterade i 82,2 millimeter regn. Sioux Lookout träffades med stark åskväder på eftermiddagen och kvällen den 10 juni, vilket resulterade i 62 millimeter regn.

Nordvästra Ontario var igen i rubrikerna den 17 juni som ett av ett antal starka åskväder producerade en skadlig vindsvamp precis öster om Dryden. Den här kraftfulla vindgusten förstörde ett skjul där en man sökte skydd. Lyckligtvis var han oskadad.

Bara en dag senare, den 18 juni, kom mer allvarliga åskväder upp i nordväst, vilket resulterade i att tornado varningar utfärdades för vissa områden. Flygfoton av trädskador i Bread Lake-området, cirka 30 kilometer öster om Sioux Lookout, bekräftade att en av dessa åskväder hade producerat den tredje tornado av Ontarios säsong. Skyttespåret var ungefär 1,5 kilometer långt och cirka 300 meter vid sin bredaste punkt. Andra åskväderceller den dagen såg så stark ut som den som producerade tornado nära Bread Lake, och så undersökningar fortsätter att se om någon annan tornados hölls den 18 juni.

Ontario genomsnittligen genomsnitt 13 tornados varje år under en säsong som löper från slutet av april till början av oktober.

En serie starka åskväder ryckte genom sydvästra Ontario den 21 juni, vilket resulterade i ett antal rapporter om möjlig molnrotation, liten hagel och skadliga vindar som orsakade att några träd skulle rasas upp. Den mest anmärkningsvärda skada uppstod i det lilla samhället Greenway, söder om Grand Bend, där några av de fallna träden landade på ett hem i området.

Ett annat stormsträng rörde sig genom sydväst på kvällen den 28 juni, vilket resulterade i en rapport av pingpongboll med stor hagel i Chatham Kent-området.

About the author

Moncler Jackor administrator