Miljoner ansikte monster storm flytta upp östkusten

ByMoncler Jackor

Miljoner ansikte monster storm flytta upp östkusten

Miljoner ansikte monster storm flytta upp östkusten

Ett massivt område med snabbt nedåtgående lågtryck kommer att orsaka kaos på nordöstra denna vecka, hotande orkankrafter vintervindar i en region som redan är förkruttad av dödlig förkylning.

Thebombogenesis kommer att resultera i det som kallas en cyklon. Och bombcyklonen, som förväntas släcka torsdagen, kommer sannolikt att dumpa 6 till 12 tums snö i New England och kasta 40 till 60 mph-vindar.

Från Maine till Florida har varje östkuststat åtminstone ett väderrådgivande, vinterstormklocka, vinterstormvarning eller snöstormvarning. Det 1 500 mil av svåra vädervarningar.

Faktum är att Tallahassee inte hade sett mätbart snöfall sedan 1989, sade CNN-meteorolog Michael Guy.

De ovanligt fula förhållandena svepande Florida ledde till stängningarna av Florida State University och Florida Universityon Wednesdayon.

Djupfrysning i South Carolina

I Palmetto-staten kommer palmerna sannolikt att vara täckta i is och snö och kunde slå ner kraftledningar, sade National Weather Service i Charleston.

Mer än 1000 snöplogar och saltbilar placeras i South Carolina, enligt State Department of Transportation, och besättningar förbehandlar vägar och broar före stormen.

Förvänta sig under frysande temperaturer för att hålla under mycket av veckan i hela staten, sade South Carolina Emergency Management.

Bara i söder, Gå Ner I Vikt På En Vecka Georgia Gov.

Fem dödsfall rapporterades i Wisconsin, fyra i Texas, en i North Dakota och en i Missouri.

Texas dödsfall innehöll två hemlösa människor Går Man Ner I Vikt i Houston som utsattes för frysning, Houston Police Chief Art Acevedotweeted.

New Går Man Ner I Vikt York City har inte blivit över frysande sedan juldagen.

Och vädret kommer att bli ännu mer eländigt de närmaste dagarna. Bombogenesen kommer att hjälpa till att inleda en annan runda av blustrigsiffriga temperaturer i nordöstra.

About the author

Moncler Jackor administrator