Miller Nature Preserve har en färgstark semesterdisplay

ByMoncler Jackor

Miller Nature Preserve har en färgstark semesterdisplay

Miller Nature Preserve har en färgstark semesterdisplay

AVON, Ohio Miller Nature Preserve, 2739 Center Road, Gå Ner I Vikt På En Vecka är alla utrustade för semestern. Den klassiska semesterdisplayen har silver, guld, röd och vit färg. Besökare kommer att bli imponerade av att se ett jätte guld prydnadsträd, ett stort julstjärna, soldater gjorda av blomkrukor, djärva färgade träd, prydnadsväxter, swagg och andra dekorativa idéer. dagligen. Kostnaden är $ 2. Det finns ingen kostnad att gå runt ute. Den är stängd på juldagen och nyårssdag den 23 till den 7 januari. Den kommer igen öppen den 30 januari. Komma i 2018 med musik, aktiviteter och nedräkning till en ballongsläpp vid middagstid.

Leukemi fundraiser: I anda av att ge, Eastview Elementary School studenter upp 5,359 dollar under en tre veckors kampanj förra månaden för leukemi och lymfom samhället. Leukemi påverkar fler barn än någon annan cancer. Leukemi och lymfomföreningens (LLS) Student Series-program ger ett meningsfullt sätt för barn att hjälpa barnen.

Rubrik till Sunshine State: Avon Lake High School Shoremen Marching Band kommer att resa till Florida nästa vecka. Bandet marscherar i Macy’s Parade på Universal Studios den 27 december och kommer att utföra under halvtid på Camping World Bowl i Orlando den 28 december. Skålspelet har Virginia Tech vs och kommer att visas på tv ESPN.

Filmchatt: Ett nytt program kommer till Avon Lake Public Library. Varje tisdag kommer ‘Movie Chat Club’ att träffas online. Den första tisdagen varje månad kommer en film att presenteras. Varje tisdag under månaden kommer intressanta ‘Tuesday Tidbits’ relaterade till filmerna att läggas ut. Klubbmedlemmarna kommer att ha tillgång till de månatliga filmerna genom att låna från biblioteket, använda överdrivnings- och hoopla-samlingarna eller genom att använda personligt strömmande medlemskap. 30 dec. Kom med 2018 med musik, aktiviteter och nedräkning till en ballongsläpp vid middagstid.

Community Care donation: North Ridgeville City anställda höjde $ 820 för North Ridgeville Community Care. Stadens anställda kunde delta i ‘vardagliga fredagar’ genom att göra en monetär donation för att ha på sig vardagskläder för att arbeta på fredagar under hela året. Förutom den monetära donationen deltog många anställda i Adopt A Child-programmet och donerade leksaker, present och mat till centrum.

Konstverk på displayen: Konstverk av North Ridgeville City School Art Går Man Ner I Vikt Club-medlemmar, Nadiene Muhammed (betyg 5) och Ivy Kandiko (betyg 6) Går Man Ner I Vikt valdes att visas i Mythical Creatures Exhibit på Cleveland Hopkins International Airports ungdoms konstgalleri. av hundratals anmälningar från skolor i hela nordöstra Ohio valdes endast 50 konstverk. Utställningen kommer att visas den 28 december till och med 31 januari 2018 i ungdomsgalleriet som ligger på den ankomna flygnivån från Welcome Centre.

About the author

Moncler Jackor administrator