Millioner runt om i världen firar Tre Kings Day

ByMoncler Jackor

Millioner runt om i världen firar Tre Kings Day

Millioner runt om i världen firar Tre Kings Day

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Millioner runt om i världen firar Tre Kings Day, den 12: e dagen av julmiljoner runt om i världen firar Tre Kings Day

Millions människor runt om i världen på fredag ​​firar tre kungar dag, en helgdag som firar ankomsten av tre vise män som bär gåvor till barnet Jesus och markerar slutet på vad vissa kristna tror är de 12 dagarna av jul.

För många troende runt om i världen är semestern firad med festivaler, parader och fester. I New York City är firandet markerat med en årlig Three Kings Day Parade som omfattar dans, kostymer, flottor och till och med levande kameler som leds av El Museo del Barrio.

‘Det är något som varje New Yorker varje Latino New Yorker, och många New Yorkers i allmänhet väntar på att se, för att den är så färgstark och ger lite glädje till de mörka och kalla dagarna i januari’ Gonzalo Casals, chef för utbildning och offentliga program på El Museo del Barrio, berättade för WNYC.

Brooklyn Borough President Marty Markowitz påminde människor på Twitter att Brooklyn hade sin egen parade på söndag.

Många bagerier tar också in på semestern, med den bästa delen av dagen: King Cakes.

Barnen njuter av El Museo del Barrio 35: e årliga Three Kings Day Parade i East Harlem idag. (Mariela Lombard för New York Daily News)

‘Vi älskar Epiphany och King Cakes’, säger Judith Norell, ägare till Silver Moon Bakery på Manhattan. ‘Det är så kul semester, det är så gott.’

Inuti är kakan en plastikbarn, som Mara Levi från Maras hemlagad på Long Island säger ger den som lyckas med Gå Ner I Vikt På En Vecka det lycka till ett år.

‘Men du måste vidarebefordra traditionen så att du måste köpa nästa kaka’, tillade hon.

Festivalen är särskilt stor bland många latinska familjer. I Mexiko smakade tusentals revelers en gigantisk ringformad tårta som placerades i Går Man Ner I Vikt Mexico Citys centrala torg och gick ut bland publiken, rapporterade Fox Går Man Ner I Vikt News Latino.

‘Den här traditionella skärningen av rosca, den största i världen, syftar till att främja en sund sameksistens mellan familjer, men framförallt kan vi stärka stadens ekonomi och främja bevarande av mer än 35 000 arbetstillfällen inom bakindustrin, ‘sade borgmästare Marcelo Ebrard under evenemanget.

About the author

Moncler Jackor administrator