Millioner runt om i världen välkomnar 2018 med fyrverkerier

ByMoncler Jackor

Millioner runt om i världen välkomnar 2018 med fyrverkerier

Millioner runt om i världen välkomnar 2018 med fyrverkerier

Huvudpunkter: Samoa, Julön och Kiribati var de första som firade 2018New Zealand, Australien och Asien följde med Gå Ner I Vikt På En Vecka stora fyrverkerier. I New York är prognosen för11C med en vindkylning runt17C

Australien var ett av de första länderna att fira som klockan slog midnatt innan de rör sig över Asien, Mellanöstern, Afrika, Europa och äntligen Amerika.

Fyrverkerier upplyste himlen ovanför Sydney Harbour i en massiv skärm som innehöll en regnbåge vattenfall kaskad av ljus och färg som flyter från hamnen bro för att fira legaliseringen av samma kön äktenskap.

Millioner runt om i världen firar början av 2018.

Samoa, julön och Kiribati var de första att fira det nya året. Nya Zeeland följde snabbt som tiotusentals samlade runt Sky Tower i Auckland för fem minuter av nonstop pyroteknik exploderande från strukturens övre däck.

I Japan samlades tiotusentals människor på det ikoniska Sea Paradise Aquarium i Yokohama för nedräkning för det nya året.

När klockan slog midnatt, lysde 3 000 fyrverkerier upp himlen för att fira ankomsten av 2018.

Matboder upprättades vid Tokyo Zojoji-templet, där människor väntar på att slå upp den jätte klockan 108 gånger vid midnatt, upprepades en årlig övning vid andra buddhistiska tempel i hela Japan.

Efter ett ansträngande år som såg ett ordförandeskap som drevs av en korruptionskandal och kärnvapenkampat Nordkorea som skjuter missil efter missil, gick södra koreaner in 2018 i behov av en lycklig avledning.

De inledde nyåret med en ljusvisning och fyrverkeri från Lotte World Tower i Seoul.

Gruppen av dignitaries plockade för att leda en traditionell bell toll ceremoni inkluderade Soohorang och Bandabi tiger och björn maskot för Pyeongchang olympiska vinterspel och paralympics i februari och mars.

Hundratals indonesiska par firade nyårsafton genom att knyta knuten i ett massbröllop i huvudstaden Jakarta.

Nästan 450 par samlades i ett stort tält i centrum bara några timmar före midnatt för att be med sina familjer innan de tecknade äktenskapsintyg.

Regeringschefer övervakade varje kort ceremoni.

De som var villiga att modiga en kall natt i Peking, gick med i nedräkningen vid tornet vid Yongdingmen Gate, en ombyggd version av Ming-dynastins tidmarkörsgrind vid södra änden av stadens nord-sydaxel.

Den officiella Xinhua News Agency rapporterade att president Xi Jinping skickade ett nyårs hälsning till sin ryska motsvarighet, Vladimir Putin, och sade att Peking var redo att öka samarbetet med Ryssland 2018.

Dubais Burj Khalifa, världens högsta byggnad, tjänade igen som centrum för Förenade Arabemiraten ‘Nyttårsfirande’.

Tung säkerhet och kallt väder vid europeiska evenemang Under tiden blev varna i delar av Europa, Kina och USA varnade för att klä sig in i lager, Gå Ner I Vikt Snabbt lägga av spritet och ge några handvärmare inför brutala väderförhållanden.

Fyrverkerier över Kreml var en höjdpunkt i firandet i hela Rysslands 11 tidszoner.

President Vladimir Putin uppmanade landet att vara hänsynslöst och försonande med varandra i det nya året och uppmanar folk att ‘säga de mest omhuldade orden till varandra, förlåta misstag och förbittring, erkänna kärlek, varma upp med omsorg och uppmärksamhet’.

Säkerhetsåtgärder höjdes över Turkiet, som drabbades av ett nyttårs attack för ett år sedan som dödade dussintals.

Endast i Istanbul var 37 000 tjänstemän i tjänst, med flera gator stängda för trafik och stora fordon uteslutna från att komma in i vissa distrikt. Flera nyårsaftonpartier avbröts av säkerhetsskäl.

Fyrverkerier på Londons Themsen markerade starten på det nya året för Storbritannien, trots vild väder över hela landet.

En stor vindstorm hade människor på gång i Skottland, men Edinburghs berömda Hogmanay New Years Eve-fest var opåverkat.

Storm Dylan misshandlade delar av Skottland med stormar upp till 128 kilometer i timmen, men den ikoniska festivalen pressades på.

Edinburgh firandet är en av de mest populära i Storbritannien och drabbar regelbundet besökare från många delar av världen.

På Peterskyrkan vid Vatikanen presiderade Pope Francis vid den traditionella nyårsaftonernas massa och beklagade krig och miljöförstörelse som han sade hade ‘förstört’ året.

‘Också tiden för detta år 2017, ett år som Gud gav oss intakta och sinnliga, Gå Ner I Vikt Snabbt förlorade människorna oss och skadade det med dödsakter, med lögner och orättvisa som vi vill, och vi måste ta allt detta ansvar inför Gud, våra bröder och universum ‘, sa han.

About the author

Moncler Jackor administrator