Milt Weekend Väder För att följa av december s första vinter storm

ByMoncler Jackor

Milt Weekend Väder För att följa av december s första vinter storm

Milt Weekend Väder För att följa av december s första vinter storm

innan ett stort stormsystem går in på västkusten på söndagskvällen och sveper över Gå Ner I Vikt På En Vecka hela nationen i mitten av nästa vecka.

Accuweather rapporterar att vissa områden i södra Plains kan se sina rekordtemperaturer utmanas i helgen när semestern börjar med unseasonably varma förhållanden. i början av nästa vecka inleddes av arktiska temperaturer som sveper in från nordväst för att orsaka stora störningar på många områden.

Temperaturen över hela landet kommer att vara över genomsnittet på fredag ​​och över helgen med medeltal runt 10 till 15 grader över de som förväntas under den första veckan i december.

Norra stater kan förvänta sig temperaturer på 40 och 50-talet på fredag ​​till söndag medan de sydliga staterna kan förvänta sig temperaturer på 60- och 70-talen. Delar av Stilla havet Northwest och West Coast norr om San Francisco kommer att se regn och snö i norra Rockies och Cascades under hela helgen. kommer att förbli avvecklad och klar under helgen.

En förändrad väderutsikt kommer att ses på söndagskvällen i Stillahavsområdet, där temperaturen dyker under frysning, eftersom snö och regn pressar in i regionen från nordväst.

När stormen trycker öster och söder kommer temperaturerna framför ett band med lågt tryck att ligga mellan 10 och 15 grader över genomsnittet med regn sett över östra halvdelen av landet på måndag.

Temperaturer på måndag i Dallas och Houston, Texas kan nå så högt som 80 grader med åskväder som förväntas över staten och regnet når så långt norrut som de stora sjöarna.

I mitten av nästa vecka kommer angreppet av fryst luft som suger söderut från Kanada att fortsätta att röra sig österut och trycka temperaturerna i Deep South till 20 och 30-talet med blustiga förhållanden, vilket gör att många områden känns ännu kallare. Majoriteten av de centrala och östra delarna av nationen kommer se temperaturer på 20 och 30-talet från onsdagskvällen framåt.

innan ett stort stormsystem går in på västkusten Gå Ner I Vikt Snabbt Piller på söndagskvällen och sveper över hela nationen i mitten av nästa vecka.

Accuweather rapporterar att vissa områden i södra Plains kan se sina rekordtemperaturer utmanas i helgen när semestern börjar med unseasonably varma förhållanden. i början av nästa vecka inleddes av arktiska temperaturer som sveper in från nordväst för att orsaka stora störningar på många områden.

Temperaturen över hela landet kommer att vara över genomsnittet på fredag ​​och över helgen med medeltal runt 10 till 15 grader över de som förväntas under den första veckan i december.

Norra stater kan förvänta sig temperaturer på 40 och 50-talet på fredag ​​till söndag medan de sydliga staterna kan förvänta sig temperaturer på 60- och 70-talen. Delar av Stilla havet Northwest och West Coast norr om San Francisco kommer att se regn och snö i norra Rockies och Cascades under hela helgen. kommer att förbli avvecklad och klar under helgen.

En förändrad väderutsikt kommer att ses på söndagskvällen i Stillahavsområdet, där temperaturen dyker under frysning, eftersom snö och regn pressar in i regionen från nordväst.

När stormen trycker öster och söder kommer temperaturerna framför ett band med lågt tryck att ligga mellan 10 och 15 grader över genomsnittet med regn sett över östra halvdelen av landet på måndag.

Temperaturer på måndag i Dallas och Houston, Texas kan nå så högt som 80 grader med åskväder som förväntas över staten och regnet når så långt norrut som de stora sjöarna.

I mitten av nästa vecka kommer angreppet av fryst luft som suger söderut från Kanada fortsätt att röra sig österut Går Man Ner I Vikt och trycka temperaturerna i Deep South till 20 och 30-talet med blustiga förhållanden, vilket gör att många områden känns ännu kallare. Majoriteten av de centrala och östra delarna av nationen kommer se temperaturer på 20 och 30-talet från onsdagskvällen framåt.

About the author

Moncler Jackor administrator