Milwaukee radiostation erbjuder julmusik 24

ByMoncler Jackor

Milwaukee radiostation erbjuder julmusik 24

Milwaukee radiostation erbjuder julmusik 24

GREENFIELD (WITI) Klar eller inte, jul är i luften. På luftvågorna är det.

Milwaukee s Oldies Station är nu Milwaukee s Christmas Music Station.

Radera din radio över till 95,7 och du kommer känna semestern. Radionstationen vred omkopplaren klockan 7 på den 13 november, och byter officiellt från de gamla klockorna som de är kända för att spela julmusik 24/7 genom semestern säsong.

Det är en årtiond gammal tradition, och i år började traditionen med Percy Faith ‘s’ Vi behöver lite jul. ‘

‘Jag känner mig som om vi behöver lite jul. Det har varit lite svårt för vissa människor, och vi behöver bara kärlek och glädje fylla våra luftvågor’, sa co värd för Murphy och Meg på morgonen, Meg McKenzie.

Om du tycker att det är för tidigt att byta till julmusik, hur känner du dig till Halloween-dagen? För det är det som hände tillbaka 2008.

‘Under åren, ja det har varit den största kycklingloppet i Milwaukee, vilken radiostation kommer att vända till julmusiken först, säger McKenzie.

‘Även jag håller med, det var lite Gå Ner I Vikt På En Vecka för tidigt, men det känns just nu’, säger Dave Murphy, den andra co-värd.

Murphy och Meg Går Man Ner I Vikt har sina favoriter, men de säger att de alltid kommer ihåg vår egen Nicole Koglin s.

‘Nicole Går Man Ner I Vikt medgav att det var Hippopotamus sången, och fortsatte sedan med att sjunga det mesta kan jag sätta den här söta, roliga versionen av den sång du någonsin har hört’, säger McKenzie.

About the author

Moncler Jackor administrator