mimi smartypants

ByMoncler Jackor

mimi smartypants

mimi smartypants

DE ENUMERATED DOLDRUMS

1. Noras klass har alla dessa tuffa temedagar för att avsluta året, relaterat till alfabetet eftersom barn gillar strikt ordning och semester och 1: 1 förhållanden, Gå Ner I Vikt På En Vecka och idag var H. De skulle ha hatt hattar och Nora plockade en plastisk nyhet Vikinghjälm som jag förmodligen fick som en belöning för att dricka öl. Idag klädde hon sig också helt i svart Jag försökte kort sagt få henne att byta till en stor halmhatt som en subtil Velvet Underground-referens men inga tärningar.

2. Talar om barbarism fortsätter hennes kärlek till svärd och djur och uppdrag, men hon är upptagen med den dumma Beast Quest-serien och det finns ingen annan som kommer ut (i USA) fram till juni. Jag försöker hitta några mer tidiga betygsfantaböcker för henne. Efter Beast Quest verkar genren hoppa direkt till Harry Potter och andra 500 sidor med komplexa delproppar och består av elva språk. Hennes förståelse är ganska bra men jag vill inte läsa för att vara en tråkig slog, hon är bara sex.

Under tiden köpte jag henne ett träsvärd och sköld. Anmälan till den äldre mannen i salwar kameez avrundar hörnet av vårt block i början av förra söndagen: snälla var inte orolig av den lilla kinesiska tjejen som skriker och springer på dig med svärd upraised. Hon var inte riktigt igång med dig, bara övning av hennes stridsuppgift en la Braveheart. Ledsen.

3. Mitt vänster ögonlock har kollat ​​i timmar nu, och jag blir galen. Så här kände Charlie Whitman strax innan han grep sitt gevär och klättrade upp tornet. Jag har varken gevär eller torn så jag kommer att hålla fast vid bitching mäktigt för alla jag kan, och ibland griper sidan av mitt ansikte och mutterande förbanningar. FUCK DIG BLEPHAROSPASM.

4. Jag har varit av olika slag redan innan ryckningen började. I morse var jag That Mom stirrar ut i rymden på en stadsbuss medan min dotter pratade och pratade och pratade, och jag kunde knappt uppnå en ‘uh huh’ eller en ‘cool’. Om du hade varit där, skulle du ha tänkt sniffiga, dömande tankar som ‘hon kunde åtminstone INTERACT med sitt barn.’ De flesta dagar jag gör, men idag har det varit som att simma genom bomull.

5. Bomull med det enstaka levande hinderet, som min skötkamrat på tåget som pekade ut på sin kompis och sa: ‘Hon och jag kommer att gifta sig om tio år. Hon brukar inte veta det ännu.’ Han var mestadels en weirdo och retar i stället för att vara en douchebag och trakasserande (jag mår bra att känna av skillnaden), så jag spelade den genom att ‘leende vagt och fortsätta att läsa’ istället för att ‘berätta för honom att klämma upp hans röv’. undrar varför vi var tvungna att vänta i tio år, men bestämde oss för att inte fråga. Om år 2019 jag dumpat LT för att gifta mig med en jamaicansk kille med väldigt spetsiga naglar, kommer vi äntligen att börja ta seriösa utmaningar av tunnelbana främlingar .

6. På baksidan av rutan Reducerad fetthuddyner skildrar nyfiken en härlig hembyggnadskonfiguration, alla seafoam väggar och beige linne arrangör lådor. Det finns en vintage-stilväggur och en charmig liten grön keramisk krukor som används som en pennakopp. Så vi kan dra nytta av att den här personen gillar Vetintyner, är förmodligen kvinnlig (baserat på pottillbehörens Pottery Barn) och att hon inte arbetar för fruktansvärt hårt.

Sedan finns det boxen kopia. Tagline: ‘Mitt utrymme, mitt mellanmål.’ Nedan: ‘Du komprometterar inte i ditt dagliga liv; Du bör inte i dina mellanmål. Minskad fetthalt Tunna är bäst av båda världarna: Full av crunch och den fantastiskt utsökta smaken av Vete Tunnar alla med 35% mindre fett än Original Vetens Tunna Crackers ‘

en. Ja, det finns ingen ändpunktsintervall i originalet. Odd, särskilt eftersom någon störde att använda en semikolon på rätt sätt.

b. Mitt utrymme, min snack Väl! Du går, tjej! Ät de feta krackarna!

c. Kan detta vara mer blatant kycklingmål? Du har fått den lyxiga Real Simple styled skrivbordsscenen. Du har fått mig mig, mitt utrymme, mitt mellanmål, perfekt för hela den tiden jag själv marknadsföringsfokus. Vilken slår mig som särskilt ironisk, eftersom kvinnan med det perfekta kontoret, som har lunchdatum och som tydligen håller en journal på longhand, antagligen inte har något problem med tiden för sig själv.

d. Ju mer jag tänker på den första raden, desto mer får jag mig att skratta. ‘Du komprometterar inte i ditt dagliga liv; du borde inte i dina mellanmål. ‘ Vem är det här tar inga fångar, gör inga kompromisser snacking kvinna? En kombination av Martha Stewart och Chuck Norris? Fan det, nej! Jag kommer inte att äventyra mina mellanmål!

e. Jag har inte undersökt än, men jag tvivlar på att den fulla fetthaltens spannmålspappa är i konflikt. Jag köper de lågfettiga eftersom de är saltare, och inget är salt nog för mig, förutom kanske en saltlick garnerad med franska oliver. Jag förväntade mig inte att lådan skulle ha allt detta bagage om kompromiss och hävda sitt utrymme.

7. Ibland har små policyförändringar oväntade fördelar. Personligen är jag snäll och ser Går Man Ner I Vikt prostituerade ut och om, sippar kaffe i 24-timmarsdynern i norra och ashland och gör ho-promenaden på ödemarksträckor Elston. Gå Ner I Vikt Snabbt Kanske nu har Craigslist bannat ‘erotiska tjänster’ -annonser, vi kommer att se mer personligen erotiska tjänsteleverantörer. Det blir som jul. Hörarna är tillbaka! Hörarna är tillbaka!

About the author

Moncler Jackor administrator