Min 13 år gammal kan inte ejakulera

ByMoncler Jackor

Min 13 år gammal kan inte ejakulera

Min 13 år gammal kan inte ejakulera

QuestionMy son i åldern 13 år har varit onanerad sedan han var 10 år. Han berättade nyligen för mig att han nu inte kan Går Man Ner I Vikt ejakulera och inte har kunnat sedan ett tag. Han säger att han får smärta i sin penis som han är vid punkt av utlösning, men smärtan hindrar honom från att fortsätta.

Jag tog honom med till vår lokala läkare och han sa bara ‘det kommer rätt själv’. Vad kommer? Kan du snälla ge mig en indikation på vad problemet är som min son känner att han aldrig kommer att bli rätt igen och börjar bli störd över frågan?

Om du vill ha en ytterligare åsikt, kan din son få en kontroll från en av läkare på olika kliniker i Gitarkliniken i ditt län. Det finns på Cumberland Infirmary, Westmorlands General Hospital och Furness General Hospital. Varför ring dem inte för detaljer?

Materialen på denna webbplats är inte på något sätt avsedda att ersätta professionell vård, rådgivning, diagnos eller behandling av en läkare. Webbplatsen har inga svar på alla problem. Svar på specifika problem kanske inte gäller för alla. Gå Ner I Vikt På En Vecka Om du märker medicinska symtom eller känner dig sjuk, bör du kontakta din läkare för ytterligare information, se våra användarvillkor.

NetDoctor är en publikation av Hearst Magazines UK Går Man Ner I Vikt som är handelsnamn för The National Magazine Company Ltd, 72 Broadwick Street, London, W1F 9EP. Registrerad i England 112955. NetDoctor, en del av Hearst UK Wellbeing Network.

About the author

Moncler Jackor administrator