Min bror har kycklingpox och jag går på semester

ByMoncler Jackor

Min bror har kycklingpox och jag går på semester

Min bror har kycklingpox och jag går på semester

Svar Jag är ledsen att höra om din situation. Du trodde förmodligen att yngre bröder var mindre problem under hans ålder, men nej!

Kycklingpox är extremt smittsam. Om du har haft relativt nära kontakt med din bror sedan den 7 juni, är du mycket sannolikt att utveckla tillståndet. Dina fläckar kan utvecklas vilken som helst tid mellan 10 och 21 dagar från exponering för infektionen, men brukar skörda upp omkring 12 14 dagar. Utbrottet förekommer vanligen av några dagar av mild feber och känner under pari, under vilken tid du är smittsam mot andra.

Utsläppen förekommer ofta i två till tre grödor av fläckar flera dagar från varandra och den minsta inkubation som rekommenderas är i sju dagar efter utslaget, eller tills alla fläckar har blåsat, sprungit och torkat upp.

Det faktum att din bror har kycklingpoxar i åldrarna 18, indikerar att det är mycket troligt att du inte tidigare har smittats och riskerar. Du har rätt att tro att sjukdomen påverkar vuxna mer allvarligt än barn, med större risk för sekundära komplikationer.

Det är troligt att du kommer att utveckla tecken på sjukdomen innan resan till Spanien är planerad att gå och på grundval av detta kan du önska att avbryta eller skjuta upp din semester. Du skulle behöva besöka din läkare för bekräftelse / behandling av tillståndet och han eller hon skulle kunna hjälpa dig med eventuella semesteravbokningsdokumentation i enlighet med Gå Ner I Vikt Snabbt detta.

Jag hoppas verkligen att du får en platsfri resa senare på året.

Med vänliga hälsningar,

Dr John ET Pillinger. GPLast uppdaterad 23.06.2000

Materialen på denna webbplats är inte på Gå Ner I Vikt På En Vecka något sätt avsedda att ersätta professionell vård, rådgivning, diagnos eller behandling av en läkare. Webbplatsen har inga svar på alla problem. Svar på specifika problem kanske inte gäller för alla. Om du märker medicinska symtom eller känner dig sjuk, bör du kontakta din läkare för ytterligare information, se våra användarvillkor.

NetDoctor är en publikation av Hearst Magazines UK som är handelsnamn för The Gå Ner I Vikt Snabbt National Magazine Company Ltd, 72 Broadwick Street, London, W1F 9EP. Registrerad i England 112955. NetDoctor, en del av Hearst UK Wellbeing Network.

About the author

Moncler Jackor administrator