Min dagbokslista

ByMoncler Jackor

Min dagbokslista

Min dagbokslista

Jag har problem med den här webbplatsen för tillfället och vill inte lägga till något nytt tills alla mina ‘gamla’ grejer hittas. Tack vare de av er som checkar tillbaka och har märkt att jag inte har sagt mycket. Jag hoppas att jag snart kommer att skriva igen.

Carl blev 35 för två veckor sedan. Vi hade en liten fest den dagen på Busse Woods där vi fick en hink med kyckling och gick och fiskade som var hans önskan. Hans föräldrar, Vicki, Dave och Brendan kom också. Erin gjorde lite fiske med pappa men tycktes tycka om att pressa Thomas runt i sin barnvagn ännu mer. Thomas är självklart en av hennes dockor du jour. Det är klart en tjejdocka, så Thomas bär rosa men vi dömer honom inte. Tant Vickie gav Erin en Graco barnvagn till dockor förra julen som är en spädbarn och barnvagn combo och hon ÄLSKAR att ta Thomas för en promenad när hon kan med sin snygga barnvagn. När jag tar Karl in i sin bärare på morgonen är Erin där med Thomas bärare bredvid Karl och får honom allt redo att gå också. I alla fall

Förra lördag (29 april) hade vi en överraskningsfest för Carl till ära för hans födelsedag. Mitt jobb var att hålla honom från att gå över till hans föräldrars hus på morgonen på lördag eftersom de dekorerade natten innan och ville inte att han skulle se allt och förstöra överraskningen. Jag bestämde mig för att vi skulle gå till djurparken. Erin blev kär i (och så vi köpte henne) ett nytt uppstoppat djur; en fuzzy blue apa som hon heter Blue Monkey. Hon fästde händerna ihop med kardborrebandet och lutade sedan armarna över huvudet och gjorde det som såg ut som ett stort blått apahalsband och bäste honom runt det sättet större delen av dagen. Inget som djurparken på våren! Du kan se saker du bara inte ser andra tider på året. För en sak såg vi leoparder som spelar, så jag har nu avancerad kunskap om att en ny leopard kan ansluta till djurparken på hösten.

Efter djurparken sprang vi till Walgreen s för att släppa några bilder och gick sedan kort hem. Barnen sov, så Carl stannade i bilen med dem medan jag bytte kläder till dem. När jag återvände bad Carl mig att få honom nagellackfjernare i affären. Det verkar som att han hittade något ljusblått nagellack jag köpt för Erin och tillämpade det medan han väntade på mig. Åh, Carl !!! Dilemma blev en av att förstöra överraskningen genom att insistera på att han inte ser ut som en idiot eftersom han ser en hel massa människor på festen vs. att jag aldrig kan riktigt skydda honom från sig själv och vad han gör och låta honom gå in i festen så! Vad är en kärleksfull fru att göra?

Om du någonsin hört Carl berätta berättelsen om tiden på vår smekmånad på Hawaii när vi hängde på stranden och på något sätt Carl fick hela sidan av hans huvud och ansikte med sand, då vet du vad jag gjorde, men den här gången med bättre anledning. Om du inte vet hur historien slutade, låt mig dela med dig att vi gick in i det här fina konstgalleriet och Carl pratade en försäljningskamrat i bra 20 minuter om ett dyrt konstverk (någon form av smekmånad) och fick hennes visitkort för att kanske överväga ett köp vid en senare tidpunkt. Han var då tvungen att använda badrummet och vid sin återkomst frågade han varför jag inte sa till honom att hela sidan av huvudet var täckt av sand. Jag berättade för honom för att han har försökt att borsta av det, och det skulle inte ha fungerat och skulle bara ha irriterat mig så jag lämnade den ensam. Så ja, inte bara lade jag honom hålla polska, men jag uppmuntrade honom att göra den andra handen i lila. Vi har blivit så långt utan att han upptäckte festen, jag kunde inte göra någonting för att äventyra det faktum!

Carl gör några dumma saker ibland, och jag har berättat för honom tidigare innan han gör någonting alls, kanske borde han fråga sig, skulle min fru vara stolt över mig / det här? innan man går igenom det. Innan du sätter på nagellacket kan ha varit en av de perfekta tiderna för att använda den filosofin. Han gjorde inte. Han gick in i ytterdörren till sin mammas hus, hörde överraskningen! och (som han skulle berätta om det senare) bedömde omedelbart hur snabbt han var tvungen att få polska om det bara var familj, kanske kunde han göra ett skämt ur det. Han såg sin vän Jen som han inte får se nästan nog och visste att han inte får ses så här! Han föll i händerna, gick på toaletten och påbörjade borttagningsprocessen.

Min man hade aldrig lagt på nagellack före, så det var inte så väl känt på borttagningen. Han försökte hälla removeren över naglarna och gnugga polsken under vatten och blev mer och mer frustrerad. Lycklig för honom, hans mor gick in i badrummet med honom och hjälpte honom genom krisen. Efteråt frågade han henne om hon skulle gå ut genom en alternativ dörr eftersom hela episoden bara kunde bli värre om alla såg honom komma ut ur potten med sin mamma i släp. Carl hävdar att detta var det enda mest pinsamma ögonblicket i hans liv! Jag säger så långt!

Så ja det var en trevlig fest, och Carl tyckte om att se alla. Jag blir lite neurotisk i folkmassor, men jag försökte mitt bästa att vara lugn och gjorde det bra. Vi hade festen catered av Addantes i Streamwood och de skickade oss en panna av mestadels undercooked kyckling. När gästerna hade lämnat och omfattningen av denna fråga upptäcktes (det var en övergiven lår i mikrovågsugnen från någons försök till extra matlagningstid) ringde Rebecca till cateringfirman för att låta honom veta mer än någonting annat. Från mitt slut av samtalet lät det som en återbetalning för kycklingen erbjöds och avböjdes och min svärmor var oerhört generad att jag hade ens accepterat återbetalning om erbjuds eftersom hon beställer därifrån hela tiden och hur skulle det se ut ? Killen erbjöd sedan en kupongbok som säger att jag inte vet om du någonsin beställer pizza härifrån, men som accepterades och då min svärmor verkade lite förvånad över att han inte visste att de beställde pizza därifrån hela tiden . Jag påpekade att Addantes killen inte är hennes vän, han är någon med vilken affärer är gjort, så det är okej att fråga om återbetalningar och inte förvänta honom att spåra familjen s pizza order. Vad kan jag säga, det blev sent och jag var trött och inte så snäll. Då var det tackkortfisket kanske en historia för en annan dag.

Min son blir 3 månader gammal på lördag! Jag har försökt skriva lite om honom sedan hans 2 månaders check up, men pappa tog honom med det, och jag har ännu inte sett ut handen med höjd / vikt vitalerna. Jag vet att han redan var 24 inches lång, vilket satte honom i en högre percentil än jag brukade se med Erin. Kanske var det 75: e procenten? Kanske kommer min man att läsa denna post snart och låta mig göra några ändringar som innehåller lämplig information, så att vi kan spela in det för efterrätt och se ut som bra föräldrar!

Hur som helst, Karl är bara söt! Han är verkligen ingen problem alls, gråter bara när han är hungrig eller väldigt behov av blöjbyte. Han älskar att titta på saker och pratar med dem i coos. Han ler med hela sin kropp, det verkar, och att vara mottagare av hans mörka ansträngningar smälter bara mitt hjärta! Han är en så bra pojke redan. Någon minut nu kommer jag att skapa och skicka ut födelsemeddelanden till honom!

Vi hade lite av en skräck med honom för några veckor sedan. Erin spenderade tid med sin moster Rebecca och farbror Dan, och Carl och jag kom precis hem efter kyrkan. Carl skulle titta på barnet medan jag letade efter några välbehövliga zzzzzzzzzzzzzzzs. Jag tog Erins barnbarn och var vid något tillfälle väckt av Karl som skrek och grät som jag aldrig hört honom! Sedan kom Carl och praktiskt taget sparkade dörren öppen och beordrade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mig att gå upp nu! Han grät, och jag kunde inte få honom att berätta för mig vad som var fel annat än att vi var tvungna att gå till akuten. Slutligen sa han att jag skadade barnet! och visade mig ett snitt över Karl s öga. Det hade tydligen blöts ganska kraftigt men Carl hade rengjort det med en gång.

Jag trodde att jag kanske kunde lugna Karl ner så erbjuds att hålla honom medan Carl klädde på ER. Han vägrade att låta mig göra någonting för honom, så jag gick upp och klädde på att gå. När jag kom ner igen hade saker och ting sett sig och till sist fick jag berättelsen. Carl höll barnet och matade honom. Han satte flaskan ner för att koppla upp TV: n han d flyttade från källaren till vårt sovrum. Den nya ytan var hala, och TV: n föll avståndet från stativet. Carl drog barnet ur vägen, men TVn grävde fortfarande toppen av huvudet och klippte ögat. Jag tror att han var så upprörd om vad som kunde ha hänt om han hade satt barnet på golvet och TV: n hade fallit på honom som vad som faktiskt hände.

När han tittade på barnet tyckte jag inte att han var allvarligt skadad nu när han hade lugnat sig, men för att han bara var 2 månader gammal och en TV som slog på huvudet, var det inte riktigt bra, vi bestämde oss för att ta honom till ER ändå . Personalen var trevlig och undersökte skuren som bara var ytlig och skulle läka utan ärrbildning. En liten blå bandage applicerades. Han skickades sedan av för en CT-skanning för att vara säker på att allt var bra. Karl hanterade den förvånansvärda brunnen först och var alldeles otuktig och olycklig, men de fick mig att prata med honom och han lugnade sig och somnade. Carl tog några bilder (hej, första kattskanning, varför använda den inte som ett foto?) Och vi gick för att vänta på resultaten. Goda nyheter! Han var bra. Carl var säkerligen ledsen att han inte bröt barnet och jag måste erkänna, det var jag också.

Jag skapade, därefter åt en ‘henge’ av chokladtäckta jordnötter idag. Jag började inte göra en hänga, men i slutändan tog den kreativa processen över och där var det. Chokladtäckt Peanut Henge. Mmmm. Han sa att han skulle göra sig tillgänglig så att vi också kunde berätta för min chef! Jag är bekymrad över att hon är lite för upptagen med andra saker för att ge mig ansiktet jag behöver just nu. Det kommer en dag, jag är säker (och hoppas) när jag vill ha den långsamma tiden i dag. Till dess gör jag hänger.

Folket i mitt område är ganska trevligt. Idag kom de tillsammans för att berätta för någon om Rocky Horror Picture Show. Min närmaste cubemate är Bob, han är snäll. Han gillar att fiska och titta på vad folk har till lunch. Där Gå Ner I Vikt På En Vecka är Susan som bär sitt hår i en bulle och talar om ljus, pärlor och all mat jag är glad att vid hennes skrivbord. Wes är i podområdet här, men jag ser aldrig eller hör honom. Han är snäll. Jag tycker att det var han som pratade polska eller något liknande det en dag. Jag mötte Debbie för andra gången, och hon var inte bara trevlig, men hjälpsam med att hjälpa mig att förstå att för att någon skulle kunna uppmärksamma vad jag skickar ut, måste jag bifoga ett förfallodag till det. Slutligen, det är Randy. Han tar bara konferenssamtal medan han sitter på kanten av sitt skrivbord. Han sitter bara på den, men det är så högt att han verkar vara perching med en tydlig bild av min dator monitor. Det finns två andra människor, men de ‘är inte tillräckligt här för att jag ska ha gjort en observation om dem.

Det handlar om allt jag måste säga om arbetet idag. Det är bra att vara tillbaka.

Jag slutade ta en dag i går eftersom jag var så trött efter påskhelgen och inte sov bra med barnens behov och allt det. Jag har bara varit på jobbet i 2 veckor, och redan tar jag tid.

Efter en bra sömn sov jag till Target och bland annat köpte jag Erin sin första trehjuling. Radio Flyer gör en som ser ut som den typ jag hade som barn. När jag tänkte på att få henne en cykel för några veckor sedan, så var det jag skulle åka. Vid ytterligare granskning bestämde jag mig för att jag gillade den här andra Radio Flyer-modellen eftersom den hade ett högt bakåtställt säte och ett avtagbart tryckhandtag för trötta föräldrar som inte bryr sig om att böja och trycka om det inte behövs. Då började den stora interna debatten.

Radio Flyer har två trikes exakt samma men för en liten sak. En av de två har en trepunkts säkerhetsbälte fäst vid sätet som jag gillade så mycket. Går Man Ner I Vikt Vad är en neurotisk mamma att göra? Säkerhetsbälte eller ingen säkerhetsbälte? Efter alltför mycket övervägande kom jag till det jag tror är den mest rimliga slutsatsen. Men skulle min man hålla med mig?

Jag pratade med honom på vägen hem och bad honom gissa vilket alternativ jag valde. Självfallet valde han den säkerhetsbelagda versionen. Suck. Ibland är det som om han inte känner mig alls, sa jag till honom. Jag hjälpte honom att tänka igenom det

Lyckligtvis har jag inte hört talas om några allvarliga trehjulingsolyckor, men de kan vara täckta av industrin eller något, för varför annars skulle de ens tänka på en säkerhetsbälte för en trehjuling. Så kanske jag borde få en bälte.

Låt oss då säga att min lilla lilla Erin topplar över på hennes trehjuling och hon är inbäddad. Hur exakt kommer hon att klara sig effektivt om hon fastnat? Vad händer om hon sörjigt rider i uppfarten, omhändertas noggrant och på grund av några oförutsedda olyckor rullar in i gatan, precis i vägen för en SUV, där en distraherad drivrutin söker efter sin ringsignal. I mitten av vägen lyckas trehjulingen överta och den övervakande föräldern som är vittne för denna fasansfulla händelse blir offer för en oförutsedd olycka för sig själv och ligger i uppfarten, för skadad att röra sig. Det är fortfarande dags förälder ropar till Erin att bara gå upp och ur vägen men tyvärr! Hon är säkerhetsbelagd och kan inte bryta sig fri. åh! Bara möjligheten är hemsk. Så ja, jag gick med säkerhetsbältesfri version. Det verkar säkrare.

Två saker.

En, någon stal vårt ‘Protected by ADT’ -skylt från framför huset. Vår granne har fortfarande en. Det är bara något som inte är rätt om stöldet på mitt tecken.

About the author

Moncler Jackor administrator