Min favoritleksak

ByMoncler Jackor

Min favoritleksak

Min favoritleksak

bilar, tåg och Tonka lastbilar. Metallen. De gör dem inte mer, men vi byggde vägar och byways. George Young, Food Bank of Central och Eastern North Carolina

var i Nerf saker när jag Går Man Ner I Vikt var ung, så jag kommer att hjälpa (Leksaker för Tots) Nerf upp det. Pitt County Vice Sheriff Ernest Moore.

Dela dina semesterevenemang

Det November, en tid då välgörenhetsorganisationer, kyrkor och andra samhällsorganisationer lanserar ansträngningar kopplade till semesterperioden.

Från Thanksgiving mat lådor till den årliga julklappen ge aways, The Daily Reflector sammanställer en lista över lokala insatser för att sprida jubel och hjälpa de behövande. Vi kommer att publicera listan med intervaller under hela säsongen.

Nedan är en partiell lista över organisationerPitt CountyClaus börjar veckan den 20 november och löper genom 14 december. State Highway Patrol och East Carolina University Grekiska organisationer kommer att hålla leksaksdrifter i hela samhället och kommer att acceptera donationer på sina olika platser. 13. 20. Avsändningsplatser kommer att vara öppna för att få shoebox donationer fyllda med leksaker, skolmaterial och hygienartiklar för barn som lever i fattigdom utomlands. Det östra North Carolina-målet för den här samaritanens Purse-välgörenhetsinsats är 15 000 lådor.

Pitt County samlingsplatser inkluderar:

Oakmont Baptist Church, 1100 Red Banks Road. på Nov. Nov. på Nov. på Nov. 20.

Friendship Free Will Baptist Church, 2585 Friendship Church Road, Farmville. 13 november och november i november till middag 20 november på november 19 november. National Guard Armory, 1401 N. Memorial Drive. Nya och försiktigt använda leksaker samlas in till och med 14 december för distributionen. Greenville Blvd .; Fire Tower Secure Storage, 521 W. Fire Tower Går Man Ner I Vikt Road, Winterville; och All State Insurance, Gå Ner I Vikt Snabbt 620 Red Banks Road.

About the author

Moncler Jackor administrator