Min hjärtliga sympati med Tanya Nowdluk

ByMoncler Jackor

Min hjärtliga sympati med Tanya Nowdluk

Min hjärtliga sympati med Tanya Nowdluk

Jag försvann vårdnaden av min dotter när hon var fyra år gammal. Liksom Tanya och hennes pappa var vår kommunikation också sporadisk. Trots att jag försökte hålla mig nära, hållde geografi och oenigheter med sin far oss ifrån varandra. Ändå blev hon aldrig glömd och alltid i mitt hjärta.

Min mamma visste min smärta. Hennes uppmuntrande ord skulle komma tillbaka. Vänta tills hon växer till mognad. Hon kommer att söka dig. (Tack mamma.)

Nyligen några dagar före min dotter 19-årsdag hittade jag av misstag min dotter farfars farmor telefonnummer. Jag trampade på vad som helst franska jag hade och ringde min dotter mormor, som via en trespråkig systerdotter vidarebefordrade mitt dotternummer till mig 12 timmar senare.

Varje gång hennes födelsedag Gå Ner I Vikt Snabbt kom, ropade jag dagar i slutet och lite mer på semester. Men på morgonen efter att jag ringde mormor, kände jag mig förnyelse, Gå Ner I Vikt Snabbt ivrigt förutse vår återanslutning.

När jag äntligen nådde henne hade jag förväntat mig tårar, men det var ett underbart ögonblick. Nu känner jag att jag verkligen kan le och skratta högt.

Och till Tanya och hennes familj skickar jag min hjärtliga sympati. Även om din fars död var otrolig, är jag glad att du hade lite tid med honom och Går Man Ner I Vikt att han erkände dig och bilder av dina barn med den enda rivningen. Jag var säker på att du skulle älska dig och jag är alltid där. E. Gordon

About the author

Moncler Jackor administrator