Min julängel

ByMoncler Jackor

Min julängel

Min julängel

Jag vill tacka mannen på Walmart som köpte min lilla tjej en gåva till jul. När jag försökte bestämma om eller inte skulle köpa en viss leksak till min lilla tjej, visste jag inte att det var en man i närheten som kunde se min inre konflikt om ‘spenderar jag så mycket pengar eller inte’? Jag hade just bestämde sig för att fatta beslutet tills det senare, det var då den här mannen kom upp till mig och frågade mig om min dotter tyckte om den leksaken? Han sa ‘skulle hon gilla det och skulle du tänka om jag köpte det för henne’? Jag svarade: ‘Åh ja hon gör så leksak men min godhet du behöver inte göra det.’ Mannen sa till mig att han visste att han inte behövde göra det, men han ville verkligen, han ville bara se till Det var ok med mig som han gjorde. Han sa ‘Jag skulle verkligen vilja känna mig som Santa idag’. Med tårar i mina ögon svarade jag: ‘Det skulle uppskattas men du behöver verkligen inte göra det.’ Han tog upp leksaken när min dotter inte letade och sa till mig ‘Vänligen vänta bara här och jag kommer tillbaka i några minuter. ‘Jag stannade runt leksaksdisplayen inte riktigt säker på vad jag skulle tänka. Några minuter senare såg mannen med leksaken i en väska, han skickade den till mig med kvittot och sa’ snälla på julmorgon berätta det vacker liten flicka som Santa såg henne titta på leksaken i affären och ville att hon skulle få det. ‘Jag försökte hålla tillbaka tårarna medan jag bad att ge honom en kram och tackade honom så mycket för den fantastiska gåvan. Han fnissade och sa ‘Jag är ledsen att jag inte ville göra dig att gråta, jag hoppas att det är tårar av glädje’. Jag sa till honom att de verkligen var. Vi skilde vägar och jag var mållös. Jag ropade hela enheten hemma fortfarande i vantro att detta hade hänt, önskade jag bara att jag skulle ha frågat honom hans namn eller köpt honom en Gå Ner I Vikt På En Vecka kaffe eller något. Min 2 år gamla kommer att vara så glad på julmorgon när hon öppnar den här gåvan är hon väldigt exalterad om Santa i år och det här kommer att göra hennes Gå Ner I Vikt Snabbt semester speciellt säkert. När det gäller mig har jag haft en tuff tid att komma in i julen i år, vilket är olikt mot mig. Min farfar är på sjukhuset med tidiga Alzheimer s och min mormor måste flytta till en liten lägenhet. Vår familj försöker anpassa sig till det hela men senast har jag känt mig att tänka på att julen inte kommer att vara densamma. ledsen för mig själv. Då kom denna underbara man upp till mig och efter Gå Ner I Vikt På En Vecka det han gjorde för oss i köpcentret idag har det tagit min ande tillbaka och gjort mig verkligen inser att det inte spelar någon roll hur vår jul ser ut, det är vad vi gör för varandra. Det är leenden på andra ansikten när de får en present eller hälsning ens. Det handlar om kärlek och vänskap. Det var inte leksaken idag eller pengarna som brukade, det var vänlighetens gärning från en fullständig främling som rörde mig. Jag kom hem från köpcentret och jag sjöng julkulor igen, jag förpackade alla våra gåvor och jag slutade dekorera vårt hem. Jag kan inte vänta på julafton för att se undran i våra döttters ögon från julens magi. Jag vill tacka den här mannen från Walmart från min lilla tjej och från mitt hjärta som du verkligen aldrig kommer veta vad du har öppnat inuti av mig. Jag kommer alltid att vara stor full.

About the author

Moncler Jackor administrator