Min pojkvän dumpade mig

ByMoncler Jackor

Min pojkvän dumpade mig

Min pojkvän dumpade mig

HomeRelationship ArticlesBreakups Separation ArticlesMy pojkvän dumpade mig genom textmeddelande! Att svara på det rätta sättet att ThisMy pojkvän dumpade mig genom textmeddelande! Svara på det rätta sättet för detta

Min pojkvän dumpade mig genom textmeddelande! Svara på det rätta sättet för detta

‘Min pojkvän dumpade mig med ett sms!’ Jag får fler och fler e-postmeddelanden som börjar med denna fras nyligen än någonsin tidigare. Det borde inte vara förvånande, men det är det. Jag inser att de flesta av oss använder SMS-smsets bekvämlighet för att motsvara alla i våra liv, inklusive mannen vi involverade i, men finns det en linje med medkänsla dras någonstans? Att lära sig att mannen du älskar inte vill ha dig längre via text gör det ännu mer hjärtlös och heartbreaking. När jag frågade av kvinnor på min blogg eller nyhetsbrev, hur jag tror att de borde svara på det, erbjuder jag alltid samma råd.

En man som dumpar en kvinna med ett sms är en fegis. Jag bryr mig inte om han tre tusen mil bort och du två har balanserat ett långdistansförhållande. Jag bryr mig inte om att han berättar om att han gjorde det på det sättet, i motsats till ett mer hedervärt tillvägagångssätt, för att han själv var så upprörd. Faktum är att någon man, som är värd sin vikt i ett förhållande, tar de få ögonblick det tar att sluta relationen Viktminskning Tabletter i person. Om det inte är möjligt, är det på grund av fysiskt avstånd, än ett telefonsamtal, på ett bekvämt sätt det näst bästa.

Att svara på ett textmeddelande som bokstavligen ändrar ditt liv är skrämmande. Om du läser detta antar jag att texten redan har kommit och du svarade. Troligen behöll du vad du kände och kanske du ens försökte övertyga din ex genom ett textmeddelande att han inte skulle lämna dig eller att han gjorde ett monumentala misstag.

Om du redan har rest ner den vägen, oroa dig inte. Vad du gör från den här dagen framåt är det som betyder mest. Du får inte låta din pojkvän feta närma sig för att bryta upp för att undergräva vem du är som kvinna och som partner. Det är väldigt viktigt att du känner igen att det var hans beslut att ta den vägen för att avsluta relationen. Faktum är att jag tror att du borde se det som ett tecken på att han var stark nog känslomässigt för att göra det som verkligen var det rätta. I de flesta fall beror det på att mannen i fråga ville undvika någon form av konfrontation med hans ex i någon form. Så tar han den enkla vägen ut för att undvika risken för att hon skriker på honom eller gråter.

Om du har textat honom sedan dagen dumpade han dig, sluta vad du gör. Genom att fortsätta att engagera honom i en dialog som började med en uppbrott ger du i grunden honom all kraft som fortfarande finns där i det misslyckade förhållandet. Chansen är att även om du inte har någon avsikt att ställa honom upprepade gånger varför han dumpade dig, så är det precis vad du än gör. När de svarar med en ex pojkvän tillåter de flesta kvinnor sin goda bedömning att Gå Ner I Vikt På En Vecka ta en semester, och de engagerar sig i beteenden som gör att de ser patetiska och alltför desperata. Du vill inte att detta ska hända. Därför måste du sluta texta honom när du känner dig upprörd, ledsen eller arg på honom.

Det kommer sannolikt att komma en dag när han kommer att texta dig igen och börja flörta eller vara alltför snäll. Jag råder dig att temperera dina svar på honom och faller inte i fällan att bli svepad av gamla minnen eller din fortsatta längtan efter honom. Om han skickar dig textmeddelanden som gör att det verkar som om han är intresserad av dig igen, be honom att träffa dig personligen. Om han har en ursäkt för varför kan han berätta för honom att du är upptagen.

Du kan tillåta honom att kontrollera dig via SMS. Om en man har lekat med dina känslor med Går Man Ner I Vikt hjälp av denna kommunikationsmetod i det förflutna, låt honom inte göra det igen nu. Du som kontrollerar vad som händer i ditt liv. Glöm aldrig det.

Förvirrad om hur man vinner honom tillbaka? Att säga eller göra en fel sak kan påverka din framtid med mannen du älskar. Lär dig steg för steg garanterad plan för att få honom tillbaka nu. Du har bara en chans att vinna honom tillbaka så få det att räkna.

About the author

Moncler Jackor administrator