Min semester

ByMoncler Jackor

Min semester

Min semester

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Vad var din största semester?

Jag åkte till Alaska i december och det var en underbar resa. Min bror bor där i Anchorage. Jag älskar snö Gå Ner I Vikt På En Vecka och har en avundsvärd samling av termiska strumpor så jag var i mitt element.

Och det värsta?

Vi åkte till Azorerna för tre år sedan. Det regnade bibliskt för de 10 dagarna som vi var Går Man Ner I Vikt där. Närmaste stad till där vi bodde stank av sin tonfisk konservfabrik och Går Man Ner I Vikt den lokala delikatessen var lös blodkorv och grillade limpets.

Om du stöter på dig på semester, vad är det mest troliga att du gör?

Jag läste bara om fattiga riddareöarna och hur bra det är för dykning. Så du kan släppa mig i området för en vecka tack!

About the author

Moncler Jackor administrator