Min South Beach Diet Blog

ByMoncler Jackor

Min South Beach Diet Blog

Min South Beach Diet Blog

Jag brukade njuta av efterrätt, som vanligtvis var en kopp ljus / fettfri Ricotta-ost med Gå Ner I Vikt På En Vecka ett paket Sweet N Low och en droppe eller två av antingen vanilj eller mandelkstrakt, de har också citron extrakt som är smaskigt.

Sammantaget är jag nöjd med SBD, jag är stolt över hur jag har fastnat på det här och jag älskar att kunna se så bra resultat.

Lbs och inches smälter smält bort.

Idag har jag på mig en kjol som brukade vara så tätt, sugret faller praktiskt taget av mig, tröjan var också mäktig snygg och nu är den lös.

Jag kan verkligen se viktminskningen från vecka till vecka av mina kläder, jag gick ner en större storlek i jeans.

Jag är motiverad av det sätt jag ser och känner, inte mer smarta knän och fötter, jag har Går Man Ner I Vikt mer energi och känner mig bara friskare.

Jag delade upp det belopp jag vill förlora i 3 mål, som håller mig motiverad.

Nu har jag 30 mer att gå för att nå mitt 2: a mål, och det är alldeles sluttande därifrån.

Jag kan inte säga tillräckligt om South Beach Diet, det fungerar, det gör det verkligen.

Om du håller fast vid det ser du resultat.

Den stadiga viktminskningen är ett plus, det håller mig motiverad och vill jobba hårdare.

Jag har fortfarande tider när jag vill ha en bakad potatis med verk eller mexikansk mat med massor av ost, tortilla chips etc. men ‘inget smakar lika bra som tunna känslor’ har varit mitt motto.

Jag hade en tunn skiva kaka denna vecka, men inget nära vad jag ville ha, jag ville ha en normal servering, jag skar skivan mycket tunn och lämnade rummet omedelbart för att undvika frestelse.

Förra helgen hade jag spagetti, även om pasta inte är tillåtet, blev jag galen, så jag gjorde den så låg fet och hälsosam som jag kunde.

Jag hade en bra storlek att hjälpa, jag förväntade mig att få ett lb eller så men det gjorde jag inte.

Jag kan ärligt säga att jag vid 37 års ålder lär mig äntligen att äta.

Jag äter för att ge min kropp bränslet det behöver fungera och inget annat, jag behöver inte sötnos eller massor av carbs att fungera, när jag längtar efter något jag ger det mycket tänkt innan jag når fram till det.

Jag fattar utbildade val om allt jag äter nu, ingen spår av ögonblicket går till kylskåpet eller skafferi, jag slutar inte för ett Egg McMuffin, jag går inte till snabbmatställe om jag inte vet säkert att jag får en sallad och innan jag går ut för att äta bestämmer jag vad jag kan ha och beställer att när jag kommer dit ser jag inte på menyn.

Om jag går till en ny restaurang tittar jag på menyn på nätet och skriver ner vad jag har, om det inte är online, frågar jag bara om en grillad Går Man Ner I Vikt kyckling sallad och görs med den.

Jag har helt förändrat hur jag äter, och det har hjälpt mig att lära mig om orsakerna jag överindulgade tidigare.

Jag åt att må bättre, att släcka törst efter kärlek eller hungern efter kärlek.

Jag kan älska en cheesecake men det kan inte älska mig tillbaka, så vad får jag ut av det ?? en tjock rumpa och en känsla av misslyckande.

About the author

Moncler Jackor administrator