Mina Ghosts

ByMoncler Jackor

Mina Ghosts

Mina Ghosts

Av hans tidiga figurer sa konstnären: ville göra en figur mer som en person. Jag ville att det skulle vara som livet på gatan. Gå Ner ett Kilo I Veckan Föreställningen går fram till söndag den 11 februari.

Skulpturerna berör Går Man Ner I Vikt minne, tid och kroppens bräcklighet. Turner Contemporary är öppen tisdag till söndag från 10:00 och 16:30.

Huvudgallerierna är stängda till fredag ​​den 2 februari, bortsett från utställningen John Davies i Sunley Gallery. Du kan också fortfarande utforska utomhus konst i Margate av Antony Gormley, Jyll Bradley och Tracey Emin.

Butiken är öppen som vanligt, 10:00 till 17:00 och kaféet från 10:00 till 16:30. Nu går galleripersonalen upp till nästa, Resor med Avfallsmarken, som öppnar lördag den 3 februari och löper till Bank Holiday måndag den 7 maj.

TS Eliot skrev i The Waste Land: Margate Sands, jag kan ansluta, ingenting Gå Ner I Vikt På En Vecka med ingenting. Utställningen kommer att undersöka betydelsen av T S Eliot dikt The Waste Land genom bildkonst.

År 1921 spenderade Eliot några veckor i Margate på ett avgörande ögonblick i sin karriär. Han anlände i ett ömtåligt tillstånd och arbetade på Avfallsmarken.

Dikten publicerades året efter och visade sig vara ett avgörande och inflytelserikt modernistiskt arbete som reflekterar över den spridda världen i efterdyningarna av första världskriget samt Eliots egen personliga kris.

‘Jag ville göra en figur, inte som en skulptur, mer som en person. Jag ville att min skulptur skulle bli mer som livet på gatan’, säger konstnären John Davies

About the author

Moncler Jackor administrator