Mind läsa trick med siffror

ByMoncler Jackor

Mind läsa trick med siffror

Mind läsa trick med siffror

Introduktion: Mind Reading Trick With NumbersDet här tricket använder enkel matte för att läsa ditt märkes sinnen. Det slutliga svaret kommer alltid att vara det nummer du bad dem lägga till i steg 3 dividerat med 2. Vi ville bara meddela att ditt projekt fortfarande behöver lite mer arbete om du vill att den ska bli väl mottagen på Instructables.

Projekt som inte innehåller vissa grundläggande element tenderar att inte få den uppmärksamhet som de förtjänar, så vi älskar dig för att kolla listan nedan för vad som gör en framgångsrik Instruktion.

Framgångsrika projekt på Instructables inkluderar:

tydligt skrivna detaljer om ett färdigt projekt med instruktion

så många steg som behövs Gå Ner I Vikt Snabbt för att förklara Gå Ner I Vikt Snabbt ditt projekt

Rensa bilder du tagit av ditt projekt för de flesta, om inte alla dina steg

en intro bild

korrekt stavning och grammatik

lämpliga försiktighetsåtgärder eller säkerhetshänsyn

Jag ger dig Gå Ner I Vikt På En Vecka ytterligare ett tillfälle att göra några slutliga ändringar av ditt projekt innan vi publicerar det. När du är klar att gå, vänligen publicera ditt projekt och skicka mig en snabb kommentar, så att jag vet att du har gjort några ändringar. Jag ger det en snabb slutkontroll för att du är på rätt väg, och ta bort den här noten.

About the author

Moncler Jackor administrator