Mindre godis från 2017

ByMoncler Jackor

Mindre godis från 2017

Mindre godis från 2017

Varje år som semestern slår, andas jag en lättnadssug. Orkanen i stora spelautomater har gått och jag kan sakta ner, om bara lite, och spela några saker strikt för nöje.

Jag får inte fel, jag älskar stora spel. Jag har aldrig sett ett bättre år för spel än 2017, och jag kommer att spela ett antal förra årens spel under många år framöver. Under semestern bestämde jag mig för att kolla in några av 2017: s mindre utgåvor och hittade några riktiga behandlar som fansen skulle vara medvetna om.

Doki Doki Literatur Club! Den första, ‘Doki Doki Literature Club !,’ markerar min största överraskning år 2017. Medan jag var bekant med ‘visual novel’ -genren av spel hade jag aldrig spelat en. Denna tydliga japanska formen guider spelare genom en historia med sporadiska interaktiva val som påverkar berättelsen. Används kraftigt i datasimulatorer, formuläret har spelare väljer en tjej och försöker woo henne, så att säga.

Så här är ‘Doki Doki Literature Club!’ satte igång. Det är vettigt, som ‘Doki Doki’ är japansk slang menat att representera ljudet av ett slående hjärta.

Att säga för mycket skulle förstöra den fantastiska upplevelsen, men var medveten om följande saker: a) Ingenting är som det verkar. b) Det här är verkligen ett skräckspel. c) fortsätt spela Även när du tror spelet är över är chansen det inte.

Erfarenheten är kort om fyra eller fem timmar, beroende på hur du spelar det Går Man Ner I Vikt men djupt. Det är också en gratis nedladdning på Steam, så det är inget problem att få pengarna att vara värd. Men trots sin längd är Viktminskning Tabletter ‘Doki Doki Literature Club!’ En uppseendeväckande upplevelse att inte missa.

Cosmic Star Heroine

‘Cosmic Star Heroine’ kom ut 2017 efter en lång utvecklingscykel (och en framgångsrik Kickstarter-kampanj 2013). Det satt på min PS4-hårddisk i nästan sex månader innan jag äntligen kom runt för att slå spel. Jag är ledsen att jag väntade så länge.

Spelet spelar som kärleksbarnet ‘Chrono Trigger’ och ‘Phantasy Star’ och medan den övergripande kvaliteten aldrig når nivån på de klassiska spelen, känns möjligheten att återvända till dessa nu avvecklade stilar med ett helt nytt spel bra.

Alyssa L ‘Salle, det bästa agenturet för fred och intelligens att erbjuda, har upptäckt en galax som spänner över konspiration och tillsammans med en handplockad kadre av medarbetare måste hon. Nå Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ser du var det här går. Universum i fara, dåliga killar, blah blah blah.

Historien är mindre viktig än resan som utvecklas före dig. Medan inte ‘Citizen Kane,’ fungerar det bra för denna lätta RPG. Spelet visar mer konsekvens, med ett utmärkt kampsystem som uppmuntrar till experiment och strategi.

Och bara för att spelet ser ut och spelar som en 16-bitars klassiker betyder det inte att den saknar nya idéer. Det sätt på vilket ‘Cosmic Star Heroine’ hanterar festförmågor, till exempel, där varje medlem har ett begränsat antal möjligheter att använda en i varje kamp, ​​lägger djup och kräver prekampplanering som inget spel på 90-talet.

Det finns några buggar och några udda begränsningar, men övergripande, ‘Cosmic Star Heroine’ ger en bra återgång till klassiska 16-bitars JRPGs i tiden.

Blomningar: Den sovande kungen

Slutligen finns det ‘s’ Blossom Tales: The Sleeping King, ‘det näst bästa’ Zelda ‘-spelet jag spelade förra året. Nej, Link, Zelda och Gannon är ingenstans att ses här, men spelet är en otrolig hyllning till SNES klassisk ‘The Legend of Zelda: Link to the Past.’

Medan grafiken och gameplayen kan apa denna klassiker är historien helt egen. Inramad som en farfar som berättar för sina barnbarn, det finns även tider i spelet där historien kommer att förändras per barnens inmatning.

Den charmiga historien fungerar bra med de underbart utformade övervärlden och fängelsehålorna, som döljer gott om hemligheter, sidokostnader och samlingar att hitta. Varje aspekt av spelet är polerat till en fin glans, och det finns massor av pussel att utmana även ‘Zelda’ -experter.

‘Blossom Tales: The Sleeping King’ är det perfekta exemplet på en hyllning som görs rätt.

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.

About the author

Moncler Jackor administrator