Mini semester i Kanada

ByMoncler Jackor

Mini semester i Kanada

Mini semester i Kanada

Har bara en eller två dagar att spara till semester denna semestersäsong? Dessa korta semester i stora kanadensiska städer är perfekta för upptagen kanadensare som behöver en snabb paus före jul. Av Nicole Feenstra, QMI Agency

Montreal: Härlig Mont Tremblant är den perfekta platsen för en mini vinterflykt och ligger bara en och en halv timme från Montreal. Familjevänliga aktiviteter, från skidåkning, hundspann och åkturer till snöskor och isfiske, kommer säkert att hålla gänget upptagen på en weekendresa. Fairmont Tremblants Bed and Breakfast-paket garanterar att du blir mysig efter en upptagen dag utan roligt. Snuggla upp i ditt Fairmont-rum och njut av en frukostbuffé nästa morgon. vid $ 235. (Courtesy Fairmont Hotels Resorts)

Vancouver: Shop till du släpper in i sängen på ditt lyxhotell med OPUS Hotel Vancouvers Trendsetter Shopping Getaway-paket. Gästerna välkomnas med en lokalt tillverkad Herschel väska och lyxig hudkräm innan de släpper till lugnet i deras deluxe-rum. på julköp med paketförmåner som 20% rabatt på köp på Plenty eller 10% rabatt på inköp hos Basquiat. Gäster kan också skämma bort sig med paketbonus som gratis pedikyr vid Curlique eller $ 20 från en ansiktsbehandling hos Skoah. Priserna börjar vid $ 199. Byrån / Jane Stevenson)

Halifax: Koppla av, Halifax, under din mini-semester på Four Points Sheraton Halifax. Fastigheten slutförde en renovering på 1 miljon dollar under första kvartalet 2012 och gästerna njuter nu av moderna sviter, gratis tillgång till internet och gratis vatten på flaska under vistelsen samt nya, plyscha sängar. Det ultimata Halifax Weekend Getaway-paketet innehåller två nätter ‘boende, frukostkuponger för att starta dagen utan rätt och en 50 kronor till middag på hotellets restaurang. (Courtesy Starwood Hotels Resorts)

Quebec City: Undvik vinterkvällen i Quebec City genom att köra inuti Auberge Saint Antoine för ett mysigt boutiquehotell vistelse du kommer snart glömma. I Dreaming of a White Christmas Package ingår boende, en screening av en klassisk jul film, middag för två och en hästdragen vagnsresa genom Quebec Citys gator. Låt Går Man Ner I Vikt din bryr dig smälta bort när du laddar på din vinterliga vistelse i Quebec City. Priser börjar vid $ 992 för en två nätters vistelse. (Courtesy Auberge Saint Antoine)

Ottawa: Vår nations huvudstad rymmer massor av familjevänliga attraktioner och är en idealisk plats för en mini vinterflykt. Det nyaste hotellet i Ascend Hotel Collection, National Hotel and Suites Ottawa, är en unik boutiquehotell i centrala kärnan och ger den perfekta utgångspunkten för att upptäcka familjevänliga attraktioner på Rideau-kanalen eller vid Gatineau-parken, för att besöka den brusande Byward Market för en välsmakande bäverstjärna eller för att upptäcka historia och politik i landet i närliggande Parliament Hill. National Hotel and Suites ligger också några steg från National Gallery of Canada, en av de måste se kulturella platser i Ottawa. (Courtesy Choice Hotels Kanada)

Edmonton: Behandla hela familjen till en miniluftsresa i Edmonton med Delta Edmonton Center Hotels Sommarattraktionspaket. Det här paketet, som introducerades första gången under sommarens tuffa dagar, är tillgängligt till och med 31 december 2012 och tillåter gänget att besök några av deras favoritattraktioner från sommarsemester igen, till exempel Edmontons TELUS World of Science, Muttart Conservatory, Alberta Aviation Museum eller Alberts konstgalleri. Boenden och sen utcheckning på Delta Edmonton Center ingår också. Priser börjar vid $ 204 per natt. (Courtesy Delta Hotels)

Har bara en eller två dagar att spara till semester denna semestersäsong? Dessa korta semester i stora kanadensiska städer är perfekta för upptagen kanadensare som behöver en snabb paus före jul. Av Nicole Feenstra, QMI Agency

Montreal: Härlig Mont Tremblant är den perfekta platsen för en mini vinterflykt och ligger bara en och en halv timme från Montreal. Familjevänliga Gå Ner I Vikt Snabbt aktiviteter, från skidåkning, hundspann och åkturer till snöskor och isfiske, kommer säkert att hålla gänget upptagen på en weekendresa. Fairmont Tremblants Bed and Breakfast-paket garanterar att du blir mysig efter en upptagen dag utan roligt. Snuggla upp i ditt Fairmont-rum och njut av en frukostbuffé nästa morgon. vid $ 235. (Courtesy Fairmont Hotels Resorts)

Vancouver: Shop till du släpper in i sängen på ditt lyxhotell med OPUS Hotel Vancouvers Trendsetter Shopping Getaway-paket. Gästerna välkomnas med en lokalt tillverkad Herschel väska och lyxig hudkräm innan de släpper till lugnet i deras deluxe-rum. på julköp med paketförmåner som 20% rabatt på köp på Plenty eller 10% rabatt på inköp hos Basquiat. Gäster kan också skämma bort sig med paketbonus som gratis pedikyr vid Curlique eller $ 20 från en ansiktsbehandling hos Skoah. Priserna börjar vid $ 199. Byrån / Jane Stevenson)

Halifax: Koppla av, Halifax, under din mini-semester på Four Points Sheraton Halifax. Fastigheten slutförde en renovering på 1 miljon dollar under första kvartalet 2012 och gästerna njuter nu av moderna sviter, gratis tillgång till internet och gratis vatten på flaska under vistelsen samt nya, plyscha sängar. Det ultimata Halifax Weekend Getaway-paketet innehåller två nätter ‘boende, frukostkuponger för att starta dagen utan rätt och en 50 kronor till middag på hotellets restaurang. (Courtesy Starwood Hotels Resorts)

Quebec City: Undvik vinterkvällen i Quebec City genom att köra inuti Auberge Saint Antoine för ett mysigt boutiquehotell vistelse du kommer snart glömma. I Dreaming of a White Christmas Package ingår boende, en screening av en klassisk jul film, middag för två och en hästdragen vagnsresa genom Quebec Citys gator. Låt din bryr dig smälta bort när du laddar på din vinterliga vistelse i Quebec City. Priser börjar vid $ 992 för en två nätters vistelse. (Courtesy Auberge Saint Antoine)

Ottawa: Vår nations huvudstad rymmer massor av familjevänliga attraktioner och är en idealisk plats för en mini vinterflykt. Det nyaste hotellet i Ascend Hotel Collection, National Hotel and Suites Ottawa, är en unik boutiquehotell i centrala kärnan och ger den perfekta utgångspunkten för att upptäcka familjevänliga attraktioner på Rideau-kanalen eller vid Gatineau-parken, för att besöka den brusande Byward Market för en välsmakande bäverstjärna eller för att upptäcka historia och politik i landet i närliggande Parliament Hill. National Hotel and Suites ligger också några steg från National Gallery of Canada, en av de måste se kulturella platser i Ottawa. (Courtesy Choice Hotels Kanada)

Edmonton: Behandla hela familjen till en miniluftsresa i Edmonton med Delta Edmonton Center Hotels Sommarattraktionspaket. Det här paketet, som introducerades första gången under sommarens tuffa dagar, är tillgängligt till och med 31 december 2012 Går Man Ner I Vikt och tillåter gänget att besök några av deras favoritattraktioner från sommarsemester igen, till exempel Edmontons TELUS World of Science, Muttart Conservatory, Alberta Aviation Museum eller Alberts konstgalleri. Boenden och sen utcheckning på Delta Edmonton Center ingår också. Priser börjar vid $ 204 per natt. (Courtesy Delta Hotels)

About the author

Moncler Jackor administrator