Minimera julkaos

ByMoncler Jackor

Minimera julkaos

Minimera julkaos

Människor spenderar också mer pengar än någonsin. Tidigare omröstningar visar att den genomsnittliga personen kommer att spendera mer på gåvor i år än vad de har på över ett decennium.

Vi har alla sett det kaos som kommer efter Thanksgiving Day varje år. Folk swarming butiker eller online-försäljning för att få den senaste och bästa gadgeten.

Det är där damerna i den glädjande lutherska kyrkans lutar lutar. Dessa kvinnor höll nyligen en samling för att lära andra om alternativa sätt att fira semestern. Var och en har ett unikt tillvägagångssätt.

För Debbie Gallipo är att ge upplevelser hur hon visar semesterkärlek till sina barnbarn.

‘Ett år till exempel för vårt nioåriga barnbarn. Hon var yngre än. Hon ville gå till gymnastik, och så istället för leksaker betalade vi ett visst antal veckor av gymnastiklektioner,’ sa Gallipo.

Gallipo säger att hennes barn passar formen av den nya generationen som vill klippa tillbaka på röran. Men det är inte bara årtusenden som strävar efter någonting enklare.

Linda Beckman säger att hennes mamma började skriva ut sin livshistoria för familjen och gav dem nya kapitel varje jul.

‘Vi var alla glada över att ha fått det och att ha det nu,’ sade Beckman.

För Beckmans familj har det också blivit en semestertradition att ge till andra. I stället för att köpa en hög med presenter presenterar Gå Ner I Vikt På En Vecka hon varje barnbarn en eller två gåvor och gör sedan en donation i sitt namn.

‘En av idéerna på min sonsons lista i julen var en filt för någon i nöd. Och han är bara åtta år, sade Beckman.

Skärning är inte lätt för alla.

‘Jag älskar jul. Så jag är väldigt skyldig i att jaga på presenterna’ sa Jan Noer.

Noer Gå Ner I Vikt Snabbt arbetar fortfarande med att uttrycka sin kärlek med mindre. I år begränsar hon sig till tre enkla gåvor per barn, förutom att ge till andra. Förra året valde familjen sina varor tillsammans för att donera till familjer i andra länder genom en välgörenhetsmagasin.

‘Vi köpte några hönor, vi köpte några ankor, vi köpte en gris, och det var bara så roligt för barnen att kunna göra det,’ sa Noer.

Medan vissa kan oroa sig för att klippa tillbaka på julen förstör semestern, säger de här damerna ju mindre saker de ger, ju mer helgens anda lyser igenom.

‘Det lägger tonvikten på något annat. Så inte bara på mig och vad jag ska få den här julen eller vad jag måste köpa för någon annan. Det frigör en, ‘sa Beckman.

‘Du kanske kanske pratar om det här på julen och säger,’ Nästa år är det här vi har i åtanke. ‘Jag tror att om du tar upp tanken på familjer, blir du förvånad över hur villiga de ska försöka något annat, ‘sa Gallipo.

‘Ju mer vi kan göra det med våra barn och med vuxna Går Man Ner I Vikt också. Det är så lätt att komma in i hur kan vi ta hand om oss själva? Men ta hand om andra som bara är vad det handlar om, sa Noer.

Så om det inte är nödvändigt att spendera mindre, eller en önskan om en enklare semester, finns det många sätt att sprida julafton utan att bryta banken i år.

About the author

Moncler Jackor administrator