Minneapolis Woods öppnar lördag

ByMoncler Jackor

Minneapolis Woods öppnar lördag

Minneapolis Woods öppnar lördag

SAULT STE. MARIE Skidåkning, slangar och snowboard börjar på lunchtid på lördag då Minneapolis Woods Recreation Area öppnar officiellt för företag tack vare en vit filt av snö och kallt väder.

inte perfekt, men vi kan öppna den med säkerhet i åtanke, sade Dan Wyers, parker och rekreationsdirektör. några dåliga väderförhållanden, vi borde vara bra.

Det kommer att finnas ett antal specialaktiviteter som är planerade till lördagsåtaren. tidsfrist med fri varm choklad och kakor tillgängliga för de besökande shopparna.

Wyers sa att det finns sju olika rörledningar med två olika hissar som ger rekreationsmöjligheter från nybörjare till mellanliggande. Skidbackarna är liknande i svårigheter med nybörjare och mellanliggande sluttningar för dem som vill delta i denna Gå Ner I Vikt På En Vecka sport. Snowboardåkare kan klara sin handel nerför backarna och också välja att köra Tabletop och Half Pipe under hela säsongen.

Det finns en mängd olika prissätt tillgängliga för allmänheten. Dagliga avgifter för vuxna har fastställts till $ 7 med barn och Gå Ner I Vikt På En Vecka studenter får in för $ 4 per dag. Ett individuellt säsongskort som kan gå till april om väderförhållandena är rätt har blivit inställda till 80 kronor, medan säsongspasset kan köpas för Går Man Ner I Vikt 110 USD. De som önskar vänta tills efter semesterperioden kan komma in till ett reducerat pris med planer som kräver en återupptagande av tisdagskampanjens början den 6 januari.

About the author

Moncler Jackor administrator