Minnen gör de bästa gåvorna

ByMoncler Jackor

Minnen gör de bästa gåvorna

Minnen gör de bästa gåvorna

Familjer kommer att samla idag runt om i världen för att fira jul. De kommer att följa sina traditioner och skapa nya minnen.

De yngsta tilläggen till familjen kommer att vara i vördnad för de ljusa ljusen och antalet tanter, farbröder, lagar, kusiner och vänner som mängder runt bordet för att dela i semestern.

Äldre familjemedlemmar kommer att luta sig tillbaka och njuta av festligheterna, hålla barnen så mycket som möjligt och njuta av varje glädje av glädje, eftersom paketen rippas öppna efter varandra.

Mitt hus var alltid kaos på jul. Jag är den äldsta av sju barn, och våra ritualer för semestern ändras aldrig.

Vi alla skulle gå till min mors morföräldrars hus på julafton för kvällsmat. Då skulle vi läsa högt upp historien om Jesus ‘födelse från Lukas evangelium med den ära Går Man Ner I Vikt som vanligtvis faller på den yngste med förmågan att göra sig igenom King Viktminskning Tabletter James versionen då en runda av carols kompletteras med lyric lakan och då äntligen skulle vi gå till presenterna.

Vi låtade alla att hata allt annat än presenten, klagande kvällsmat tog för lång tid och att vår sång inte bara var bra som var sant. Men vi alla älskade det i hemlighet.

Därefter går vi alla till min pappas mormors hus. Det fanns lite ceremoni här. Vi rippade precis in i de bra sakerna som mormor och farbror Rocky skrattade och lekte med oss.

Vårt vardagsrum på julmorgon, efter julens besök, måste vara hur det ser ut som en orkan. Familjebilder visar högar av gåvor, med de sju av oss i mitten av allt.

Alla släktingar skulle då ringa på juldagen för att se alla våra skatter.

Så många av de leende ansikten är borta nu. Mina farföräldrar, föräldrar och en bror passerade alla för en tid sedan. Varje lämnar ett tomt utrymme bakom, men de historier vi fortfarande delar om var och en håller dem ljusa i våra minnen.

Det finns påminnelser runt om oss av deras kärlek till oss. Treasured smycken packade bort varje år. Holiday böcker med inskriptioner i min mormors otrolig handstil. Några av de recept vi använder för julkakor. Det hjälper alla att få det att känna som om de är nära igen på denna speciella dag.

Vi saknar dem fortfarande, och talar ofta om dem som vi skapar våra egna traditioner.

Vi Går Man Ner I Vikt är nu farföräldrar oss nu, och det har fört oss en ny typ av glädje. Att titta på undran och glädjen i våra barnbarns ögon betyder mer än någon gadget, oavsett prispremie. Vi är tacksamma att alla våra barn är friska och trivs bra. Och vi hoppas att vi inte tar alla dessa välsignelser för givet.

Från vår familj till er önskar vi er alla en god jul, den lyckligaste semestern och ett underbart nytt år. Minnena vi alla skapar idag kommer att hållas och skattas under de kommande åren. Och det är de allra bästa gåvorna.

About the author

Moncler Jackor administrator