Minnesdagen observationer drar folkmassor

ByMoncler Jackor

Minnesdagen observationer drar folkmassor

Minnesdagen observationer drar folkmassor

Att se gruppen av cirka 200 personer som samlades på gräsmattan i Colbert County Courthouse i Tuscumbia för måndagens Memorial Day-minne var hjärtvärme för andra världskriget Veteran Terry Woodis.

‘Det är fantastiskt att se så många människor här, men jag önskar att fler skulle komma till programmen så här’, sa Woodis, från Florens. Armén under ledning av general George S. Patton i Europa, sade amerikanerna måste ta några minuter på Memorial Day för att hedra de män och kvinnor som dog kämpar för sin nation.

Rev. Navy Chaplain och Presbyterian minister. ‘Vissa människor kunde inte komma till en fest som denna eftersom det är för nära dem på grund av en älsklings död eller för att nationen är i krig just nu. Men de kan fira vid en grillfest eller huruvida de väljer att hedra vårt

Vid en Memorial Day observance Viktminskning Tabletter i Florens som organiserades av Greater Shoals Area kapitel av den lilla hjärtan och andra lokala veteranorganisationer, sade borgmästare Bobby Irons patriotism på uppgången i Amerika.

‘Vårt stöd som amerikanska medborgare jag tror inte har någonsin varit starkare’, säger Irons till folkmassan på cirka 200 som samlats på Veterans Park. ‘Enligt min mening stöder våra medborgare vår sak mer än någon annan

Som en del av Florens hyllning till veteraner presenterades ett granitmonument som hedrade Gå Ner I Vikt Snabbt Purple Heart-mottagare från Lauderdale County på Veterans Park.

Irons sa att amerikanens veteraner aldrig får glömmas. Han sa att alla amerikaner är skyldiga veteraner till tacksamhet.

Måndag var första gången Marylin Crowell, från Florens, deltog i en minnesdagen. Hon sa att hon var djupt rörd av Tuscumbias hyllning till veteraner som dog i strid. ‘Alla här är så nära. Det är som att alla är som familj, ‘sa hon. ‘Jag är glad att de gör det här för

Crowell, vårdnadshavare för Woodis, sade att spendera tid med honom har ökat hennes uppskattning av de offer som veteraner utförde. ‘Jag förstod inte vad de hade gjort för oss’, sa hon.

Larry Zandarski, befälhavare för VFW Post 4919 i Sheffield, var nöjd med publiken på cirka 50 som deltog i en hyllning till veteraner vid Vietnam Veterans Memorial på Montgomery Avenue och ett monument som hedrar veteraner i Oakwood Cemetery i Sheffield. ‘Det här är den största tilldelningen vi har haft länge’, sa han.

Zandarksi sade utan sådana program, kommer minnesdagens betydelse att glömmas och det Går Man Ner I Vikt blir bara en annan dag.

‘Vissa människor glömmer redan de killar som gav sitt liv för vårt land och vilken minnesdag som verkligen betyder. Vi kan inte tillåta syftet med Memorial Day och de människor som det hedrar att glömma.’

About the author

Moncler Jackor administrator