Minnesdagen observationer planerade i samhällen i hela Midten

ByMoncler Jackor

Minnesdagen observationer planerade i samhällen i hela Midten

Minnesdagen observationer planerade i samhällen i hela Midten

Kingston: På söndagen kommer verkställande Michael Hein att ägna den Memorial Roll of Honor, en hyllning till fallenservice folk som går tillbaka till revolutionskriget. vid theOffice Building, 244 Fair St. Parkering och transferservice kommer att finnas tillgängligt på Kingston Plaza, nära Hannafords snabbköp. Paraden börjar vid Broadway och Andrew Street, fortsätt upp Broadway och genom Uptown och sluta på Dietz Stadium. På torsdag, Hudson Valley LGBTQ Center på 300 Wall St. Evenemanget kommer att innehålla en pinning ceremoni. Rutt 9W och fortsätt söderut till Riverview Cemetery. En ceremoni kommer att hållas på kyrkogården innan paraden går tillbaka till Dollar General Store. Surf: Den 27: e årliga paraden organiserad av John F. måndag från St Joseph Mission och marschera längs Zandhoek Road och Main Street till Town Hall, där en ceremoni kommer att hållas. Förfriskningar kommer att serveras. på torget. Paraden Grand Marshal kommer att vara andra världskriget veteran Carmine Iadarola av Highland. Route 209, där amerikanska Legion Post 1512 kommer att göra en minnesservice följt av förfriskningar. Söndag vid Marlboro High School och fortsätter till Marlboro Elementary School. En ceremoni som följer paraden kommer att omfatta lokala högskolor. 30 maj. Paraden förväntas följa den vanliga vägen, gå ut på New Paltz Middle School och fortsätta västra ner Main Street. Minnesservice är planerad framför byn Veterans Memorial vid New Paltz brandstation med gästhögtalare och en hälsning till avlidna veteraner avfyrade av VFW Rifle Squad. Måndag vid West Shokan Post Office på State Route 28A och fortsätt till Veterans Memorial framför Rådhuset på Watson Hollow Road, där en ceremoni kommer att hållas. Musik kommer att tillhandahållas av Onteora High School Marching Band. I händelse av regn kommer ceremonin att flyttas till paviljongen i Davis Park, intill Town Hall. Rochester: Accord Fire Company kommer att vara värd en parade och ceremonier måndag. från stadshuset. på Rochester Town Hall. till Rosendale War Memorial vid korsningen av State Routes 213 och 32. District Attorney Holley Carnright kommer vara gästtalare, och den amerikanska legionen kommer att tillhandahålla varmkorv och läsk efter ceremonin. 30 maj på postplatsen på John Street i byn. Saugerties Community Band kommer att göra en halvtimme före och under tjänsten. Tjänsten kommer att innehålla läsning av namnen på Saugerties krigsdöd och placering av kransar och vallmor i Roger Donlon Veterans Park. Det kommer också att vara en hyllning till de väpnade styrkorna och en volley av Post 72 firande truppen. Kranar kommer att slutföra tjänsten. Måndag vid posten i Phoenicia. Paraden kommer att följas av en grill på posten. Måndag vid Wallkill Middle School på State Route 208 och sluta med en ceremoni på gräsmattan på Wallkill Library. Måndag vid sin station, 830 Ulster Ave. Route 209. Måndag på Woodstock Playhouse och gå av vid middagstid. Det kommer att gå upp Mill Hill Road till Rock City Road. Det kommer att sluta kort vid Woodstock Cemetery för en ceremoni, sedan återskapa och resa på Rock City Road till Tinker Street, fortsätter genom centrum av staden till Neher Street. Route 9. Paraden fortsätter norrut Gå Ner I Vikt På En Vecka på Route 9 till Town Hall, där American Legion Post 1303 kommer att hålla en minnesservice.Milan: En parade och minnesservice värd av staden Milano Veterans Committee kommer att hållas vid middagstid söndagen vid Stadshuset, 20 Wilcox Circle. Måndag från eldstaden och fortsätt ner South Main Street till klocktornet, där en flagguppehållning kommer att hållas. Army Col. Militärakademin vid West Point, kommer att vara gästhögtalare. Paraden kommer då att gå vidare till Evergreen Cemetery, där det kommer bli en annan flagghöjning ceremoni. Det kommer då att gå vidare till den amerikanska legionens hemma på North Main Street. Söndag vid Walkway Över Hudson State Historic Park. Det kommer att bli en flaggceremoni med Pleasant Valley American Legion, Highland Veterans of Foreign Wars och statspolisen. En pensionär flagga kommer att presenteras för familjen Marine Corps Capt. Trevor Jon Yurista, en Pleasant Valley och Poughkeepsie invånare som dödades i åtgärd i Afghanistan. Evenemanget kommer också att innehålla Buglers Across America som spänner Gå Ner I Vikt På En Vecka över gångväg för att spela kranar. Allmänheten är uppmanad att hjälpa till att belysa gångväg genom att ta med ett brandfarligt tänd objekt, till exempel en ficklampa eller glödstift. Minnesmärket är i John K. Rinaldi Memorial Park vid korsningen av Raymond Avenue och Main Street i staden Poughkeepsie. Måndag på parkeringen av Red Hook High School. Rutt 9. Det fortsätter sedan norrut till Memorial Park för en kransläggning ceremoni. Gästhögtalaren kommer att gå i pension Navy Master Chief Mark Day. Förfriskningar kommer att följa på VFW-hemmet, 32 Elizabeth St. Monday, den amerikanska legion Montgomery Post 429-firandetruppen kommer att hälsa Amerika krigsdöd, och en kort flagguppehållning kommer att följas vid flaggstången i Rhinecliff. Går Man Ner I Vikt vid hörnet av Mulberry Street och Platt Avenue. Det kommer att gå ner Mulberry Street till East Market Street, där det kommer att bli flaggningar på byn och stadshallarna samtidigt, tillsammans med en kransläggningsceremoni vid Doughboy-statyn. Postkontor innan processionen slutar vid Rhinebeck Cemetery. Minnesmärken kommer att hållas på kyrkogården, följt av en krans som placeras vid inbördeskrigsmonumentet och flagganhöjningar vid Legion Park och Legion Home på Mill Street. Förfriskningar kommer att serveras där. Armé 1: a Lt. John R. Military Academy på West Point och en pilot med 101: e Airborne Division. Uppkallelsen och benedictionen kommer att erbjudas av Rev. John Williams i United Methodist Church.

About the author

Moncler Jackor administrator